0

ya bence evlilikte yaş falan yoktur. eğer çocuk yaşta değilseniz istediğiniz zaman evlenebilir potansiyeliniz vardır yani isterseniz 40nızda evlenin isterseniz 50 sinde hiç farketmez yeter ki sevin sevilin. bence önemli olan sevmek duygular hissetmek kalbinizi birine vermek emanet etmek paylaşmak, emek vermektir. ister erken ister geç evlenin be olursa olsun bencesevgi evlilik her yaşta olabilir yeterli aklı başında olsun insan. ancak bence hazırda olmalı çünkü hazır olmadığınız zaman daha sonra sorunlar çıkabiliyor ortaya sorumluluk almak gerekir evlilik için buda çok genç yaşta olunca bazen çok toy olunabiliyor. bu bakımdan bence çok geç yaşta da olmamalı sağlıklı kararlar alabildiğin sorumluluk bilinci güttüğünüz ve hazır olduğunuz zaman olması bence daha idealdir bana göre.

0

ben 21yasinda evlendim,ablam,23yasinda evlendi ama benim.kizim 27yasinda evlenmeyi düşünüyorum daha diyor.

0

30 olur bence
genç yaşta evlenmek çok sıkıntılı fazla güvenmeyin yani geçimi iş sıkıntılar yıllar çalıştın mı yaşın geldi mi evlen bence işin güccün olsun paran olsun ozaman karı durur
şimdiki nesil para oldu kızlar dikkat edelim :)

instgram:mirac_gurkan21

0

bence 28 29 tam yaşları diye düşünüyorum.

0

evlilik için belirli bir yaş yoktur. insan kendini maddi ve manevi olarak hazır hissettiğinde evlenmelidir. kimi insan 20 yaşında hazırdır kimi insan 35 yaşında hazır değildir kişiye göre değişkenlik gösterir.

0

bence 24 25 yaşları tam zamanı.