0

benim makyajım sadece rimeldir onun dışında fondöten ruj allık veya var bu tür şeyler zaten kullanmam veya bir özel davette düğünde falan eyeliner kullanırım o kadar.

0

yapmıyorum makyaj yapan kız kendinin güzel olmadığını düşünüyordur

0

normalde çok düzenli makyaj yapardım ama kendime güvenmedigim için değil iş yerinde zorunlu oldugundan dolayı . birkaç aydır evdeyim neredeyse 3 5 kere makyaj yapmışımdır . bazı insanlar var bakkala giderken bile makyaj yapmadan gitmezler bu bence özgüvensizlikle alakali insan kendini ilk bir beğenmeli başkalarını o kadar çok onemsememelidir. tabiki bakım önemli ama ekmek almaya giderkende makyaj yapılmaz ki ben zaten sürekli yapılmasına karşıyım arada insanların doğalda görmesi gerekiyor. yoksa gün gelip illaki görürler insanları şok etmenin gereği yok bence .

0

kadınların çoğunlukla dışarıya çıkacağız zamanlar makyaj yapmasına bayılırlar. çevresindeki insanlara biraz daha iyi görünebilmek için saatlerini harcıyorlar. bu yüzden makyaj kadınlar için çok önemli bir faktördür. tabii ki biz erkekler oldukça bu durumdan sıkıldığımızda ve saatlerce beklediğimizi biliriz.

0

ben pek makyaj yapmıyorum. ayda yılda bir kere yapayım diyorum. ama sonra unutup onu da yapamıyorum. zaten makyaj yapmayı sevmiyorum. doğal güzellik daha iyi benim için. bir de zaten rahatsız oluyorum makyaj yapınca. mesela kirpiklerime rimel sürüyorum gözlerim kaşınıyor ve rimel olduğu için karşıyamıyorum. tabi bazen unutup kaşıdığım zamanlar olabiliyor ve bu durumda gözlerim çok kötü oluyor. o yüzden ben pek tercih etmiyorum. makyajsız kendimi daha rahat hissediyorum.

0

benim bebeğim küçük olduğu için ben fazla dışarıya çıkamıyorum. zaten ben makyajı seven bir insan değilim. gerçekten makyaj yapınca aynı maymuna benziyorum hiç bana makyaj yakışmıyor, hani makyaj insanı güzelleştirir ama beni gerçekten çok çirkinleştiriyor makyaj benim sadece sürdüğüm rimel var. rimel'den başka makyaj sürmüyorum.. zaten diğerleri cildime zarar verir bence hiç gerek yok zaten yüzüne böyle fondötenleri dolduran insanlar yüzleri çabuk kirışacak bunun farkında değiller hani kendilerini böyle güzel oluyorum sanıyorlar ama halbuki hiç de güzel olmuyorlar ciltlerini bozmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. mesela ben dışarıda çok genç kız görüyorum makyajı yüzüne doldurmuş sen kendini güzel görmüş sana bilirsin ama sen o yüzünü yıkadıktan sonra makyajsız ne kadar çirkin gözüktüğünü bir türlü anlayamıyorsun ya da anlıyorsun ondan dolayı makyaj yapıyorsun yani makyaj insanı bence güzelleştirmez tam aksine çirkinleştirir ,erken yaşlanmasına neden olur bazı genç kızlarımız mesela çok olgun gösteriyor o da neyden dolayı gerçekten üzerine aşırı derecede makyaj yapıyorlar. yaşları 2-3 sene sonra ilerledikten sonra cildi artık makyajı alışkın olduğu için makyaj da kendini gösteremiyor artık ve cildi salıyor onun için hiç gerek duymuyorum makyaja en güzeli sadece bir kipriklerine rimel çekip bence başka da bir şey yapmayacaksın bence en güzeli bu. yani bence en güzeli doğal olmak ama bazı kadınlar kendine gerçekten güvenmiyor güvenmedikleri için de makyaj yapıyorlar.