0

avrupada o kadar iyi takimlar varki inanin hani hangisi desen insan birtanesini söylerse öbürlerine haksizlil etmis olur diye düşünüyorum.ama aklimdan geçeni solucem ben barcaleno suanlık...

0

avrupa'nın en iyi takımlarından bu sene oldukça çok iyi oynayan manchester city takımı olduğunu düşünüyorum. çünkü oyun olarak diğer takımlara göre daha iyi oynadığını söyleyebiliriz. manchester city takımının avrupa'da ve ingiltere premier ligi'nde oldukça bir çok kupa kazanmış takımdır. bu seneki kadroları ile tekrardan kupa kaldıracaklarını inanıyorum. bakıldığı zaman manchester city takımının forvet oyuncuları gerçekten mükemmel oynadıklarını ve her maç neredeyse gol attıklarını görüyoruz. özellikle evindeki maçlarda taraftan atan desteği geldiği zaman takımın daha da istekli olduğunu gördüm. inşallah bu sene de büyük başarılara imza atacaklarını ve aynı teknik adam ile yola devam edeceklerini tahmin ediyorum. çünkü manchester city'nin teknik direktörü oldukça bu sezon çok güzel kadro kurdu ve takım tamamen oturmuş durumda. şu anda avrupa'da yenemeyeceği hiçbir takım yok görünümü veriyor bana. manchester city takımının savunmada bazı eksikliklerini görüyorum fakat ilk yarı dönem içerisinde bunu da kapatacaklarını ve kaliteli yıldız oyuncuları almaya çalışacaklardır. eğer bunu başarabilir sefer gerçekten büyük başarı elde etmiş olurlar.

0

bana göre avrupa'nın en iyi takımı şu anki manchester city takımıdır. özellikle son 2 senede bayağı bir başarı elde ettiklerini düşünüyorum. şu an yine şampiyonluğa oynuyorlar. ve bana göre bu sene yine şampiyon olacaktır diye düşünüyorum. baktığımız zaman çok kaliteli oyuncularla donatılmış bir takımdır. kesinlikle avrupa'nın en iyisi şu an için odur.

0

bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir ancak başarı anlamında avrupa kulüplerinin en önde olanı real madrid fc'dir.

0

bu sorunun cevabı özneldir. bana göre avrupanın en iyi takımı barcelonadir