0

su dunyada magazin kadar gereksiz birsey yok ne yapam ben unlu birini aligi arabayi yada birbirinden bosanmalarini bunlar normal seyler normal soradan seyleri tekrardan tv de izlemek bana sacma geliyor.

0

magazin programı takip ediyorum açıkçası. ilgimi çekiyor bazı konular özellikle de onları izliyorum. bazen de magazin programları olup olmadık şeyleri yayınlayabiliyorlar. bu gerçekten de hiç iyi bir şey değil. insanların olup olmadık ve yalan yanlış şeyleri koyuyorlar .daha sonrasında toplamaya çalışıyorlar. o yüzden birazcık iyi değil bence. daha kaliteli bir magazin programı yapılmalı. ilk önce o kişiler hakkındaki dedikodulara o kişilere sorulmalı daha sonra iyi bir şekilde magazine verilmelidir. genellikle magazin programları o kişilere olmadığı yalan yanlış haberler verebiliyorlar. insanlarda bu kişiler hakkında olumsuz düşüncelere sahip olabiliyorlar. bu gerçekten de hiç iyi bir şey değil. keşke tarafsız bir şekilde şey yayın yapabilseler.

0

magazin severim ben ya . biz kadınlar severiz öyle kim kiminle ne zaman ne yapmış falan . çok sık bakamıyorum ama imkanım olsa bakardım ne yalan söyleyeyim .

0

bizi televizyona bağımlı hale getirmek için yapılan programlar.yani cidden bu kadar merak ediyormusunuz o insanların hayatlarıni?