0

yeterli değildir.ayrıca gerçekten hak edenlere çıkmıyor.arkanızda birileri varsa durumunuz iyi olmasa da burs alabiliyorsunuz.durumunuz kötüyse ve size burs çıkmadıysa şaşırmayın lütfen.

0

bana yetiyor sayılır yani devlet yurdunda kaldığım için aylık ödeme 168 tl bu ay çok sıkıntıya girdim hatta bu kaç ayı etkileyecek ve özel yurtlarda kalnlara yetişmiyor bir bu burs ve kredi olayı tam hakedenlere verilmiyor.

0

hayir bence yetersiz,akrabalarim arkadaslarim bu burslardan aliyor ve nerdeyse 1 ayi ucu ucuna zor cikariyorlar.

0

devletin verdiği burslar maalesef ki herkesi çıkmıyor. kime çıkıyor onu bilmiyorum ama haksız olarak verilen bir para bence. çünkü zengin bir arkadaşımla bile karşılıksız burs çıkmıştı bana çıkmamıştı yani burada bir sorun var bence. bu bursu genellikle herkese çıkmıyor maddi durumu kötü olanlara tabii ki ilk önce şehit ailelerine ve annesi babası olmayan kişilere veriliyor. bu burs genellikle öğrenciler yetiyor bence her gün zaten fiyatını yükseltiyorlar. sanırım 500 lira olmuştu bu sene bence gayet iyi bir para. öğrencilerin tabii ki de yetmiyor dur bu ne kadar verirseniz verin onlar daha fazlasını harcamak isterler. özellikle de mimarlık gibi bölümlerde okuyan öğrencilere bu para yetmiyor. çünkü onlar sürekli çizim yapmak zorundalar ve sürekli hocaları bir şeyler aldırıyor. bunların fiyatı da oldukça yüksek o yüzden hem yurt parası hem harçlık parası hem de o kartonların kağıtların ,parası gerçekten öğrencileri zorluyor. öğrenciler bazen de gezmek istiyorlar. bu para çoğu zaman zaten yetmiyor. eğer ki idareli kullanılırsa gerçekten bu para çok iyi bir fiyat. tabii ki bu kişiden kişiye değişiyor. kimisi har vurup harman savurma derdinde kimisi ise idareli olmak ailesine yük olmamak derdinde. o yüzden bence devlet çok güzel bir fiyatda burs veriyor. bu para öğrencileri eğer ki kyk da kalıyorsa gerçekten yeter ama apartta kalıyorsa bu para maalesef yetmiyor. çünkü apartta birçok ihtiyacın oluyor sebze meyve ve daha birçok şeyin eksiği oluyor .o yüzden apartta birazcık yetmiyor hatta hiç yetmiyor.

0

burs parası yeterli değil birde durumu iyi olanlara geri dönüşümsüz durumu kötü olana geri ödemeli bu nasıl bir sistem ise anlamadım adil davranmak lazım bence,

0

yeterli değildir devletin çğrencilere vermiş olduğu burs. biraz daha arttırılsa keşke.

0

biraz daha arttırılabilir ancak burs hak edenlere verilmiyor

0

ne yetmesi kira kart ücreti uni yemek parası krediyi geciyor zaten