0

kesinlikle yetersiz o yüzden ekstra direksiyon dersi almak gerekiyor

0

kesinlikle yeterli değil temel'in izin olması gerekiyor yani sıfırdan olacak iş değil

0

kesinlikle yeterli diye düşünüyorum sahsen kayinbabamin da sürücü kursu var ve herkes cok memnun bende memnunum. bari reklamda yapayim herkesi bekleriz buyrun gelin efendim

0

eğer ben önceden araç kullanmayı bilmeseydim kesinlikle başaramazdım .yeterli bulmuyorum hiç araç kullanmayan biri ehliyet kursuna yazılırsa kesinlikle başaramaz diye tahmin ediyorum çünkü gerçekten çok fazlada yetersiz buluyorum ehliyet alırken verilen kurslar verilen eğitimler çok fazla yetersiz .

0

bu güne kadar 2 ehliyet aldım. birisi a2 motor ehliyeti. digeri b araba ehliyeti. ikiside tam anlamı ile rezalet. belli bi alanda hep aynı seyleri yaptırıyorlar. trafik olmadıgı bi ortamda araba sürerek ne kadar ögrene bilirsiniz ki. daha zor bir etap hazırlanmalıdır. her önüne gelen ehliyer alıyor. trafiks cıkıcada kaza yapıyor.

0

ehliyet alırken iyi bir eğitim verilmiyor ki araç kullanmasını bilen kişi daha az ücret verip araç sürüş eğitimlerine alınmıyor teorik eğitim ise kitaplardan okunup geçiliyor uydurma sınav yapılıyor

0

kesinlikle yeterli. ama yapılan sınav bazında konuşmamız gerekirse, ama trafiğe çıkacak olan bir kisi için ise kesinlikle yeterli degildir. ülkemizde her sofor araba kullanmayı malesef ki kursta değil yolda trafikte öğrenmekte. kesinlikle sınavlar zorlastirilmali gerçekten hakeden kişiler ehliyet alabilmeli.

0

kesinlikle yetersizdir ve saçmadır. tek hamlede park etmeyerek bir insanın canına zarar vermezsiniz, tek hamle yerine doğru park etme öğretilebilir. ve bunun dışında daha çok kurallar üzerinden ve araba sürüş konularından daha fazla bahsedilebilir.