0

yani bu zamana kadar cok sacmalayan oldu biliyorsunuz. yani biri geliyor isim anlami tutturuyor. yani fazla da ugrasmiyor isimleri bulmak icin hee.. oturuyor bilgisayar basina, bir harften olusan isimleri soruyor google'ye. sonra bu ismin anlami ne bu ismin anlami ne... onu grctim site icerisinde sorulmus soruyu goruyor. onu biraz degistirip, allayip pullayip soranlarda var. yani soru sorarken sacmalayan cok olacak kardesim.

0

suan icin sitede gercekden soru anlaminda cok karmasik bilgi anlaminda cok ilginc ve cok bilgilendici ve okadarda sacma sorular var soru soran arkdaslar biraz daha dikkat ederse hem cevap olarak daha mantikli cevaplar verebiliriz hemde .hemde burda belki bilgi sahibi olmak isteyenler hem sacma soru cevaplarla kalmaz herkeze bol kazanclar.

0

bence de aşırı saçma sapan sorular soruluyor sordukları soruların bir mantığı ve anlamı yok buna bir çare bulunması gerekiyor ki bu site de daha kaliteli sorular olsun.

0

burası kalabalıklaştıkça sorular değişkendlik göstermeye başlıcaktır fakat 2 kere 2 kaç eder gibi saçma sorular sorulmasına da gerek yok

0

bencede çok saçma sorular soruluyor. mantıklı soru sormaya çalışıyorum.

0

bence de çok saçmaladı.. hele bazı kişiler