1

evet ben de katılıyorum sana çok zor sorular yerine daha fazla daha cevap alanı geniş sorular sorulsa daha çok kolay cevaplanır ve daha güzel olur pek çok zor soruların cevapsız kaldığını hepimiz görüyoruz ve bazı soruların tek bir kelime cevap gerektiriyor. yani onun yerine daha böyle cevabı uzun ve daha basit herkesin alanına giren sorular soru olsa daha güzel olur.

0

evet daha basit sorular olursa eğr ve daha kolay cevaplanılabilir sorular üstelik çokta kısa olmayan sorular cevaplanması daha kolay ve hızlı olacaktır. bazne çok ayrıntılı çok bilgiye dayalı sorular olabiliyor bu bizim öğrenmemiz açısından ne akdar iyi olsa da bize zaman kaybettiriyor bu bağlamda çok fazla bilgi sorusu cevaplamak içimden gelmiyor açıkcası

0

aslinda guzel olur ama sitede sorulan sorularda da tek satırlık ya da iki satırlık cevap yazabileceğimiz sorular soruyorlar. yani kazanc saglayalim ama. bu sefer de oyle kisa cevap verdigimiz icin kimse o sorulara gitmek istemiyor kazanc saglayamiyoruz dite. 1 kuruş iki kurus filan artik az geliyor gozumuze. tamam allah bereket versin yine para kazaniyoruz ama. neden daha fazla kazanmak varken bir iki kurusa talim edelim diye dusunuyoruz.

0

aslında güzel olur ama biraz kolaya kaçmaya çalışmış gibi gözüküyor olabiliriz .zaten kolay para kazanılmaz illaki bir zorluğu olacak .