0

hormon bozuklugudur tedavisi mumkun olabilir

0

üzülüyorum sadece fiziksel olarak görüntü değil ki sorun.hormonlarla ilgili sorunların çözülmesi gerekiyor ama kadıncagız görüntüsünü rahatsızlıklarından daha önemli olduğunu düşünecek hale geliyor.hiç iyileşmese sakalları yok olsa çok mutlu olacak gibi.

0

yani o hormon bozukluğu olan bir şey ne diyebilirim ben ki lazer yaptırabilir epilasyon falan bence en azından kurtulmuş olur diye düşünüyorum. gerçi hormon bozukluğunda ona çare var mı onu da bilemeyeceğim ama arkadaşımında dediği gibi devamlı ağda yapması lazım zaten her kadında tüy vardır, hiçbir kadın tüysüz değildir kimse ben tüysüzüm demesin yani tabii o kadar aşırı bir tüy değil adı üstünde tüy diyorum yani kıl demiyorum kıl farklı bir şey tüy farklı bir şey ama o televizyonda gördüm. senin dediğin kıllı kadını allah yardımcısı olsun.. yani ne diyebilirim televizyondaki programa başvurmuş herhalde derdine bir çare bulabilirler bulacaklarına da eminim yani tekrar allah yardımcısı olsun demekten başka bir şey diyemem hani kimseyi kınamacaksın başımiza gelebilir .

0

kadınlarda yüz bölgelerinin kıllanmasının sebebi hormon bozukluğudur hemen hemen her kadının yüzünde tüyler çıkar tabi bunlardan kurtulmak için yapılan yöntemlerde bu tüyleri çoğaltmakta büyük rol oynuyor ağda ile alınırsa daha küçük ve az gelir ama cımbızla ve permatikle bu kıllardan kurtulmaya çalışmak çoğaltmaktan başka işe yaramaz