0

sorulara verdiğin cevaplara bağlı aslında ne kadar doğru ve düzgün uzun cevap verirsen o kadar kazanirsin senin yorumlarına bağlı

0

soru üzerinden değil de cevap üzerinden gidersen daha kısa sürede daha fazla kazanç sağlayabilirsin. ben sırf cevaplardan bir gün içerisinde 10-12 tl aası bir kazanç sağladığım zaman oldu. yani birazda aktifliğine bağlı. ne kadar çok sitede aktif olursan o kadar çok para kazanırsın. x2 kazanç etkinliği olursa hiç kaçırma derim, verdiğin cevaplardan kazandığın kazancın 2 katını yansıtıyor sistem. yarışmalar oluyor... yarışma zamanları da aktif olup vereceğin cevaplarla kazancını katlayabilirsin rahat rahat.

1

biraz cevaplara ağırlık ver istersen, uzun yazdığında karakter sayısına göre gelirin artıyor. altın sorularda bu yüzde yirmi daha fazla olacaktır. yorum sorularına ağırlık verir, kendi fikirlerini güzel bir şekilde dile getirirsen, sorudan daha güzel bir kazanç elde ediyorsun cevap vererek. cevap vermeye de alışmış oluyorsun. beyin bedava modu açıldığında daha rahat devam edersin hem, soruya odaklanırsan beyin bedava modunda kazanç elde edemeyeceğinden, motivasyonun düşer.

0

sorulan sorulara uzın cevaplar vererek daha çabuk 25 yaparsın.