0

hafta sonu cogunluk saglandigi icin bu islem haftasonu yapilsa daha cok katilimci saglar insanlar

1

zaten öyle cuma başlıyor yarışmalar genelde. bende hafta içi daha çok vakit ayırabiliyorum ve hafta içi yapılsın istiyorum. ama ortak bir paydada buluşuluyor, sitenin çevrim içi yazar ve site yoğunluğunu gördüğü bir grafiği de vardır zaten ve onu da baz alarak uygulanıyordur bu yarışmalar. herkes yarışacak diye bir koşul yok zaten, ama daha genele hitap edici yarışmalar bekliyoruz üyeler olarak.

0

benim düşüncem de bu yöndedir çünkü yarışmaya benim gibi işte olan birçok insan katılamıyor. ancak, boş zamanlarda soru cevaplayıp yarışmada bir yere gelmeye çalışıyor.allah'tan geçen yarışma gündüz vardiyasına denk geldi ve gece hiç uyumadan soruları cevapladım. yarışmada 2. olmayı başardım.ben zar zor yaptım işe giden arkadaşlar geceleri uyumakta olduğu için yapamamıştır.diye düşünüyorum. yani hafta sonu genellikle insanlarımız evde olduğu için daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

0

bence de çok iyi olabilir.çünkü işe giden arkadaşlarımız var veya okuyan arkadaşlarımız var onlar için de daha iyi olacaktır.en azından yarışmalara katılma oranı artar.