0

bence intikam alınmamalıdır alınsa iyi olur fakat allaha havale edebiliriz.kim ne yaptıysa zaten bu dünyada fazlasını görür canını sıkma fazla.

0

intikam duygusu kötü bir şey bence.yok o bana bunu yaptı ben de bunu yapayım.ülkede kanunlar var savcı var,onlara bildirmek daha mantıklı.mahkemelik davalar dışın da intikam sa bırakın kimse o kişi görüşmeyin ilişkinizi kesin gitsin.

0

ben nedense kimseden intikam alamıyorum. her zaman allah'a havale etmişimdir. bence en doğrusu olan da bu çünkü birinden intikam almak için senin de onun seviyesine inmem lazım ben de öyle bir insan olmadığım için ve benim kişiliğime yakışmadı için ben kimseden hiçbir zaman intikam almamışsındır.. ama her zaman rabbim o insan hakkından gelsin artık tabii kimden intikam almak istiyorsan yani bence intikam alma şeyi insanın kişiliğine bağlı olan bir şey ben hiçbir zaman karşı tarafın kişiliğini uymam çünkü ben her zaman delikanlı bir kız olmuşumdur ,dobra dobra konuşmuşsundur ama benim karşımdaki insan kişiliksiz ,karaktersizse benim de onun gibi olmaya niyetim yok.. onun için gerek yok gerek duymuyorum.

0

tabii ki insan olarak intikam alma duyumuz var hepimizin. ama aslında intikam almak doğru bir şey değildir, çünkü ben her zaman allah'ın adaletine güveniyorum. intikam bizim görevimiz değil zaten size bir haksızlık yapılmışsa ve bunu allah görüyor biliyor o yüzden allah herkesin intikamını alır diye düşünüyorum. yani gün gelir hesap döner diye bir laf vardır bence intikam almak doğru bir şey değil sadece susup dua edip sükut edip allah'a bırakmak bence en doğrusu diye düşünüyorum çünkü intikam güzel bir şey değil.

0

en büyük intikam bence susmaktır intikam alınması şart değil çünkü intikam alarak senden intikam alan kisiyle aynı seviyeye düşersin

0

intikam almayı dusundugun kişi komple senin için bitmiş olmalı gercek intikam için ama obur turlu hala birsey hissediyorum dersen alma intikam.