0

intikam soğukmu yenir sıcakmı bilmem ama intikam almayı kafaya takan bir kişi her türlü yer valla

0

intikam duygusu çok kötü bir duygudur bir insan intikam almak için bazen yıllarca da beklenir bir gün belki karşına çıkar da intikamını alır diye soğuk sıcak fark etmez ama bence intikam hiç de iyi bir şey değil biri sana kötülük yaptığı zaman sen de ona aynı kötülüğü yayaparsan intikam alırsın yani senin ondan hiçbir farkın kalmaz sen de onun kadar kötü olursun biri sana bir şey yaptığı zaman allah'a havale edersen hem sen karlı çıkarsın hem de kötü olmaz çünkü allah hiç kimsenin hakkını kimsede bırakmaz er veya geç yaptığı kötülüğün cezasını bulur.

0

soğuk mı sıcak mı çok da bilemeyiz ama intikam vs duygular keşke hiç olmasa bu dünyada dediklerimizdendir. yalnız soğuk denmesindeki amaç kin duygusundan sinsice plan yapıp vaktini beklemek mi oluyor, o yüzdendir.

0

intikam dediğimiz şey, ister istemez biz sineye çeksek bile elbet birgün gelecekte karşımıza çıkıyor iyi yada kötü bu fark etmiyor. hayat öyle bir düzen üzerine kurulu ki 1 saniyenin bile önemi o kadar büyük ki insan yaşantısında, o kadar mucizelerle dolu bir dünyanın içindeyiz ki bunu görmüyoruz körüz bu konuda her zaman her koşulda hayat senin üstünde planlar yapıyor ve tam unuttuğun yada aklından çıkardığın zaman senin karşına iyisiyle yada kotusuyle bu olayı karşına çıkarıyor bu da senin için ya ayvayi yemek oluyor, yada intikam.