0

halen yazmakta olduğum bir kitabım var. lise yıllarımda öss mantığını eleştiren bir kitap yazmıştım. bunun dışında yazdığım bir mizah kitabım da var. yayınevleri ile görüşüyorum ama çok fiyat çekiyorlar. bu yüzden kitaplarımı yayınlama şansı henüz bulamadım. şu an 6 kitabım var. olursa bir gün hepsini tek kitap olarak basmak istiyorum.

1

evet daha önce kitap yazmayı denedim fakat başarılı olamadım ilkokulda ortaokulda iken hikâyeler yazmaya çalışıyordum hatta bir keresinde yazdığım bir hikaye ilkokul hocam tarafından çok beğenilip okul dergisine alınmıştı tüm okul da beğenmiştim doğrusu. fakat kitap yazmak hikaye yazmak kadar kolay olmuyor kitapta bir bütün oluşturmak gerekiyor bütün oluşturmanın zenginliği, kuvveti ise yazarın becerisine ve yeteneğine bağlı olarak gelişiyor. o yüzden ya yazar olmak kolay değil. okuduğunuz kitaplarda yazar ne kadar yetenekli ve becerili ise siz o kitaptan o kadar haz ve zevk alırsınız.

0

cok denedim yazmayi ama yazamadim tabi... o ilk cumle dökülse aklimdan gerisi gelecek de...

0

hiç düşünmedim açıkçası şu an bir aklımdan geçirdim de oldukça zor olmalı bir kitap bir roman yazmak hayal gücü çok önemli romanlarda