0

fatih terim başarılı mıdır? artık bırakmalı mı?

bence bırakmalı taktik anlamda bir şeyi yok

5 cevap
0

kendisinden sonra yerini dolduracak kimse yoktur. diğerleri onun taklidinden başka bir şey değildir. o futbolda bir ekol ve fenomendir.

0

valla suan onun kendi bilcegi is ama zamaninda yaptigi sayisiz hizmetler var o yuzden artik kabuguna cekilmelidir.artik yeni kisilere yol acmalidir.

0

fatih terim bence ülkenin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü'dur diyebilirim. bir fenerbahçeli olarak kendisini her ne kadar sevmesem' de teknik direktörlüğüne laf edemem ncak son zamanlarda galatasaray'ın başında iyi günler geçirmiyor diyebilirim.bunun sebebi bence takımdaki eksikler ve cezalılar kendisi de takımın başında görev yapamıyor.şu anda ligde o yüzden ben fatih terim'in başarısız oluşunu buna bağlıyorum. fatih terim bence cezası bittikten sonra kendisine gelecektir başarılı olmasaydı eğer geçen sene takımı şampiyon yapmazdı. fatih terim gelince galatasaray takımına bir şeyler oluyor ve nedense çok iyi futbol oynayıp şampiyon oluyorlar.ancak bu sene ben şampiyonlukları hayal gibi görüyorum. benim şampiyonum bu sene kesinlikle başakşehir'dir. fatih terim ligde ikincilik mücadelesi verebilecek diyebilirim. dediğim gibi fatih terim'in ligdeki cezası biterse yer fatih hoca takımın başında görev yapmaya başlayacak ve böylece takımlı iyice motive edecektir.

0

josse aynı fikirde değiliz belki kardeşim ama bence bırakmalı taktik anlamında oyun okuma anlamında bir şey bildiği yok 2 0 öndesin nasıl 2 2 ye getittiriyorsun maçı hatta hakem olmasa 4 2 kaybedeceksin maçı bu kadar mı acizssin kardeşim sen ya tamam sakat ve cezalı oyuncular var haklısın bişe demiyorum ama sakat ve cezalı oyuncularının yoklugunda 2 0 gibi bir skor yakalıyorsun hemen defansa kapanıyorsun bunu yapmacak arkadaş orta sahayı kalabalık tutu oyunu orta sahada durdur hızlı ataklarla da 3 ü bul fenerbahçe maçında da aynı şeyi yaptı takım öndeyken garip garip ekranlara yansıyan hareketleri takım kazanınca terim oyuncular istediklerimi yansıttı 2 0 dan 2 2 ye gelince ya hakem ya de takım eksik olur mu öyle şey 2 0 ı senin oyuncular yaptı 2 0 olunca sen değişiklik yapıp 2 0 a yattın sonra goller yedin suç neden hakemin yada takımın oluyor suç fatih terimin sezon sonu forvet yoktu bu kadar oldu diyecek ama şu an için bişe demez fati terim sadece para sevdalısı olmuş artık bu çok açık bellidir milli takımı ne ahale getirdi herkes gördü bildi bence dama dedi artık terim bırakmalı hatta spordan da uzaklaşmalı artist biri

0

ortalıkta fatih terim'in yarattığı bir hezimet yok, sakatlıklar cezalı oyuncuların fazlalığından dolayı kadro kurmakta güçlük çekiyor ve hem elde ki oyuncular da yeterli düzeyde değil.şampiyonlar ligi hüsran olabilir, en iyi takımların mücadelesi var orda ama lig'de var sistemine yönelik hakemlerin sağlıklı karar verememesinden galatasaray bu durumda.şu kadroya rağmen fatih terim başarılı bir performans sergiliyor.