0

fatih terim aldığı cezaları kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum. hakemlerle çok uğraşan bir teknik direktör olduğu için böyle bir cezayı hak etti. ve bence artık aklı başına gelmiştir diye düşünüyorum. çünkü gerçekten onun yokluğunda galatasaray futbol takımı çok kötü günler geçiriyor. fatih terim çok iyi bir teknik direktör ancak sinirlerine hakim olamadığı için böyle cezalar her zaman yiyebilir. ve o takımının başında olmadığı zaman takım böyle sonuçları alabilir.

0

bana göre aldığı cezalar kesinlikle hak ettiği ceza vardır diye düşünüyorum.çünkü fatih terim hakemlere özellikle çok hakaret ediyor. ve bir yerde yanlış hatırlamıyorsam hakemlere küfür etmişti yani bana göre 10 maç ceza tamam biraz fazla olabilir. ancak fatih terim kendisini çok büyük biri sanıyor bu yüzden hakemleri çok eziyor bu cezayı kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum.

0

kesinlikle haksız buluyorum, eğer bu cezaları aynı kişiler verdiyse şenol güneşin o hareketini neredese ceza almaması lakin fatih terimin ise itiraz ettiği için 10 maç ceza alması kesinlşkle haksız bir ceza.

2

fatih terim hoca birilerinin canını fena yakmışa benziyor. ceza üstüne ceza bunu gösteriyor. olayları tam olarak bilmiyorum ama ceza üstüne ceza almak kolay kolay verilebilecek bir durum değildir.