0

evet soru sorarken veya cevap verirken genellikle imla kurallarına dikkat ediyorum. çünkü bildiğim kadarıyla bu sitede imla kurallarına dikkat etmediğimizde uyarı alıyoruz.

0

evet soru sorarken de sorulan sorulara cevap verirken de imla kurallarına dikkat ederim. ama tabi yanlışlarımız mutlaka oluyordur.

0

ben soru sorarsam yazarken illa defalarca imla kurallarına noktalamalara kontrol edim.

0

evet dikkat ederim.. birde kolay anlaşılabilmesi için soru sorarken karakter sayısı yetmiyorsa açıklamada illa ki daha detaylı yazarım

0

tabi ki elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum kurallar hayatımızın her yerinde bulunuyor.

0

evet genellikle ediyorum nokta virgül gibi mutlaka

0

evet genellikle kontrol ediyorum.imla kurallarına dikkat ederim genelde.

0

evet ben soru sorarken imlasına duzgun yazdigima kadar kontrol ediyorum.

0

ben olabildiğince imla kurallarına, noktalama işaretlerine dikkat ediyorum.

0

elimden geldiğince dikkat ediyorum sitenin kurallarından biri sonuçta.

0

yazı yazarken imla kurallarına genellikle dikkat ederim. tıpkı anlam bütünlüğüne dikkat ettiğim gibi. buralarda çok fazla karışık soruyla karşılaşıyorum ve çoğunu algılayamıyorum. güzel okumak da güzel yazmak da önemli benim için. bu yüzden bu kurallara dikkat etmemiz gerekir.

0

güzel yazmanında güzel konuşma kadar etkili olacağını düşünüyorum.. bir şeyin işl aktarımı her zaman ilk öğrendiği gibi etki bırakıcaktır. doğru aktarım ilişkiyide güzrl kılar.

0

kesinlikle dikkat ediyorum.yazmayı sevdiğim için buna çok önem veririm.tabi ki gündelik konuşmalar için fazla önem vermiyorum ki veren sayısı da çok nadirdir.

0

evet ,elimden geldiğince soru sorarken ve cevap verirken imla kurallarına dikkat etmeye çalışıyorum. herkesin de bunu yapması ve dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.