1

imla kurallarına dikkat edilmeyen sorular inceleme sonrası siliniyor mu?

ona göre cevap vermemeye dikkat edeceğim kazançlarımız da geri alınır malum.

5 cevap
0

çok aşırı olmadığı sürece silinmez elbet ama bazı cevaplarda bazen türkçe olduğundan bile şüphe duyuyorum, inşallah onlar siliniyordur

0

ayrıca imla kurallarına uymayan birçok kullanıcıyı banladık. sadece 1 hafta içerisinde uyarı alan kullanıcıların sayısı oldukça fazla.
gereğini yapacağız.

teşekkürler.

1

merhaba,

her imla hatası olan cevapları tabiki de silmiyoruz :)
tüm cevaplar okunmaya çalışıyoruz. eğer bu cevapları okurken hiçbir şey anlayamıyorsak o cevabı siliyoruz.
sadece imla değil, eğer cevapta hiç noktalama işareti bulunmuyorsa bu cevabıda sileriz.

0

bence imla kurallarına dikkat etmeyen insanların evet cevapları silinmesi lazım, şahsen ben de isterim. mesela birileri gelip destan bir şekilde uzun cevap vermiş ama kazançlarına 50 kuruş ve 60 kuruş mutlaka yansımıştır. yani boş yere kazanç elde ediyor .yani bu bence haksızlık eğer sorumani uyarı vererek hala da o insanlar devam ediyorsa ya banlicak , ya da cevaplarını silecek ki; en azından bize haksızlık olmamış olur. çünkü ben burada ortaokul mezun olmama rağmen imla kuralları ne demek olduğunu bilmediğim halde gene de noktanın, virgülün nereye konulduğunu bildiğim için imla kurallarına uymaya çalışıyorum. eğer uyumayan insan varsa da siteden atılsın isterim. imla kuralları kalksa daha iyi olur. çünkü bazı insanlar gerçekten de imla kurallarına uyumuyorlar ve ben şunu imla kuralları olmasaydı yarışmada 1 bile olabilirdim, ama maalesef yarışmada 5 sıraya düştüm. yine kaç kişiyi özelden mesaj attın imla kurallarına uy diye ama tabii biz görevli olmadığımız için bizi tınlayan yok. sanane deyip geçiyorlar. bence ayıp bir şey bence sorumani buna el atması lazım diye düşünüyorum. ben haksızlığı sevemem, haksızlığa gelemem eminim ki; sorumani incelemeye aldığında belkim kazançlarından düşüş veriyordur. çünkü bir ara benim de kazançlarından düşüş oldu, ilk zamanlar üyeydim 11 tl vardı, birdenbire 3 tl'ye düşünmüştüm. belkim yapıyordur yani bilemem aslında sorumani açıklama yapması lazım bu konu için.

1

sorumani'nin cevapları okuduğunu gerçekten bilmek isterdim, imla kurallarının dışında o sorunun cevabı bile olmayan yorumların da silinmesini isterim.
o kadar çok rastlıyorum ki; bir soru sorulmuş. kişi gelmiş cevap olarak ben bunun cevabını bilmiyorum yazmış ya da aaa benden bunun cevabını öğrenmek isterim gibi abuk subuk yazılarla satır doldurmuş. madem bilmiyorsun ki, her birimiz her şeyi bilecek kadar da bilgili değiliz. sende benim gibi yapacaksın arkadaş, açacaksın arama motorunu yazacaksın soruyu ve cevabını öğreneceksin. bunun gibi soru ve cevaplara o kadar çok denk geliyorum ki kendimi resmen salak yerine konulmuş hissediyorum. o da verdiği abuk subuk cevap ile kazanıyor, bende verdiğim gerçek doğru cevap ile kazanıyorum. ama o arkadaş kolayı seçiyor. çok zaman isyan ediyorum ama yapacak bir şeyim yok. vicdan diyorum. listede sıralamada olan insanların cevaplarına baktığımda tercih ettikleri soruların çoğunluğu yoruma dayalı sorular.
şimdi ben burada sorunuza uzattıkça uzatıp nasıl cevap veriyorsam onlarda böyle yapıyorlar. ama bilgi sorularına onlardan geleni nedense göremiyorum.
biz millet olarak gerçekten (eskidenmiş o türk milleti doğrudur, çalışkandır masalı) tembel insanlarız. bedavaya alışkınız, yapımızı bu duruma getiren siyasiler yüzünden.