0

ilk adımı bence kızlar atmalı çünkü erkekler ilk adımı atınca yanlış yapabiliyolar onun için ilk adım kızlara ait dir misla ben kızlarla konuşurken yani ilk adımı benattığım için hem utanıyorum hemde yanlış şeyler yazabiliyorum kızlar diyelim size çıkma teklif etti ben kendimden yola çıkarak anlatayım.bi kız bana çıkma teklif etti ben yani böyle biraz sevidim sonra dedim biraz düşüneyim çünkü yanlış bişey yapabilirdim evet dedim 1 ay sonra ayrıldık kız milletini parmağında oynatıcaksın o kız kötüydü ztn arkadaşımla sevgili oldular bana göre ilk kız adım atıcak o size 10 adımmı attı siz ona umursamaz tavırlarınız ile 1 adım atıcaksınızki sizi daha çok sevsin eğer aşkına sahip deyilse sizin umursamaz tavırlarınıza dayanamayıp ayrılmak istiyicektir bence ilk kızlar yürümeli (adım atmalı) sonra erkekler erkeler ilk adımı atarsa böyle olur
erkek/merhaba tanışabilirmiyiz
kız/hayır
erkek/tanısmaliyız
kız/başimdan git
der ve engeller ama ilk adımı kızlar atarsa siz atağa gecebilirsiniz ilk adım kızların dediğim gibi kız size 10 adım mı attı siz ona bir adım atacaksınız umursamaz olucaksınızki kız değerinizi anlasın.

0

bence kadın erkek fark etmiyor. önemli olan iki tarafında birine karşı hislerinin olması gerekiyor. gerisi geliyor zaten bir şekilde. bu yüzden iki tarafta dilediği şekilde açılabilir.

0

ilk adımı illa erkek atmamalı kız da cesaretli olmalıdır. seviyorsa neden bekliyor ki. toplumda kabul görmüş bir düşünce var. illa erkek gelsin, ilk adımı o atsın, ilk o söylesin... bu tarz şeyler bence gereksiz kızlar da cesaretli olmalı seviyorsa gidip söylemeli. her insan içinde tutmak zorunda değil, illa karşı taraftan bir hamle gelmesini beklemek doğru değildir.

0

bence ikiside ilk adımı atabilir belki erkek cekingendir kızın ilk adımı atmasinda bu sakınca görmüyorum.

0

öncelikle ilk adımı erkek atarak arkasından kadın arkasından toplaması gerekir bence çünkü ben öncelikle ilk kelimeyi söylerim ve sözüm kadına birakirim

0

hoşlantı varsa erkekler ilk adımı atmalı normal olan bu bence

0

ben bu durumunda iki tarafta fark etmez ikiside atabilir. ben bu zamana kadar ilk sevdiğime adım attım ve başkada kimse olmayacak inşallah gerek yok yani.

0

bence her iki tarafta ilk adımı atabilir. ama ben utangaç bir insan olduğum için bu zamana kadar hiç kimseye ilk adımı ben atmadım. zaten bundan sonra da gerek yok. çünkü sevdiğim (sevgilim) var.

0

kız erkek ayrımı yok diye savunuyoruz sürekli biz kadınlar o yüzden bence hiç farketmez kız da erkekte atabilir . askta gurur olmaz zaten açık açık söylemek lazım biri önden davranabilir sonuçta .