0

kızlar daha duygusal olduğundan merhametlidirler anahtarlar erkekler güçlü görünmek zorunda olduklarından duygularını pek yansıtmazlar

1

bence bu merhamet işi cinsiyete bakmıyor. insanın davranışı ve kişiliğine bakıyor.

2

merhamet cinsiyet işi değil kişilik işidir. kişiliği iyi olan bir insan zaten merhametli olur. yani kadın erkek hiç farketmez :)

0

türkiye’nin durumuna bakacak olursak erkeklerin yaptığı şeyleri görüyoruz ve bana göre de kesinlikle kadınlar daha çok merhametlidir.çünkü kadınlar annelik duygusunu aldıktan sonra bu duruma daha çok hakim oluyorlar ama şimdi kendimi sevdiğim adamı örnek verecek olursam sevdiğim adam benden çok daha merhametli hatta bir kadının olması gerektiğinden daha çok merhametli bence bu durum bazı erkeklerde değişkenlik gösterebiliyor.

0

bence kızlar erkeklere göre daha merhametlidir erkekler daha kuralcı bu konuda bence

1

kadınlar içlerinde bulundurdukları evrimsel annelik ve sahiplenme duygusuyla daha merhametlidir. fakat her birey için bunu genelleyemeyiz. yavrusunu sokaklarda bırakıp annesiz bırakan kadınlar olduğu gibi şefkat ve merhamet dolu erkekler de var. ama genel olarak kadınların daha merhametli olduğunu söyleyebilirim.

0

merhametin sevda batmaz herkeste bir parça vardır

0

merhamet her insanda olması gereken bir karakterdir. merhamet erkeklerde mi yoksa bayanlarda mı daha fazladır? sorusunun yanıtı olarak verilebilecek cevap, yaratılış ve huyları bakımından bayanlar bir adım daha öndedir.

0

ikisi de eşit derecede merhametli dur bence

0

genelleme sorusu olduğu için kızlar daha merhametli ama iki tarafta da acımasız olanlar çoğunlukta cinsiyet ayrımı yapmadan insanların yüzde 60 civarı acımasız ve umursamaz

0

kızların daha merhametlidir. erkekler birşey olduğunda yıkar, yakarlar.

1

fitraten kızlar daha nazik, yumuşak huylu, naif yaratılmıştır. bunun sebebi ise annelik görevinden ötürü olmalı. o yüzden kadınlar erkeklere göre çok daha merhametlidir diyebiliriz. bu erkekleri merhametsiz yapmaz. bunu da belirtmek gerek.

1

kizlarin kalbi daha yumusak daha ince dusunduklerinden dolayi daha merhametlidir

0

kızlar in kalbi yumuşaktır.bu yuzden kızlar daha çok merhametlidir.