0

her insan gibi bende biraz kıskancım fakat karşimdaki beni me derece kısıtliyorsa bende o derece kısıtlıyorum. sonrada karsi taraf bana cok kiskancsin diyor..

0

evet kıskanç bir insanımdır. sevdiğim insanı her ne olursa olsun kıskanırım. sevdiklerimi kimseyle paylaşmak istemem.

0

hayır kıskanç biri değilim ve hiç olmadım. aslında kıskançlıktan da hoşlanmam tabi bu benim kişisel görüşüm yani kıskançlık insana zarar veren birşey sizi düşündüren ve güveninizi zedeleyen yerle bir eden bir şey. bir insan eğer kıskanılacak bir şey yapmıyorsa onu kıskanmak için sebepler aramam özellikle kişisel ilişkilerim de bu böyledir. arkadaşlık ilişkilerim de hiç dönüpte düşünmem bile bunu kıskançlık gibi bir durumu hoşlanmam bundan bu tür bir duygudan çünkü.

0

evet kıskançlık var ama önceden daha çok kıskançtım ve bunu nasıl yendim bende bilmiyorum iyilik yenmişim çünkü kıskançlık iyi bir şey değil.

0

değilim. neden kıskanç olmadığımı da bilmiyorum. önce ki kız arkadaşım sosyologtu ve bunun çok ilkel bir duygu olduğunu bilinçaltıma işledi herhalde işin ilginç tarafı ondan sonra kimseyi gerçekten sevmediğim için mi kıskanmıyorum . yoksa gerçekten böyle biri mi oldum. karşımdaki insana çok mu güveniyorum . güvenmemem mi gerekiyor kafamda deli sorular

0

evet kıskancım. hayatım boyunca bir sevgilim olmadı ancak kıskancımdır. eğer olsaydı eminim ki erkek kardeşinden bile gerektiği yerlerde kıskanabilirdim. çünkü içimde bir his var ve bu his kıskanmam gerektiğini söylüyor. duygularımı kontrol ediyor. bu yüzden dolayı o hisse uymak istiyorum ve uyunca da kendimi ve içimi rahat hissediyorum.

0

kıskançlığın beden bulmuş haliyim her anlamıyla

0

ben bir başak burcuyum ayrıca yükselenim kova ve bu benim tertipli düzenli modern bir insan olmama çok fazla engel oluyor fazla etkiliyor yükselenim beni normalde hiç kıskanç degilimdir ama ne oluyorsa bir şey oluyor kıskançlık krizine giriyorum ve öyle saçma şeyler yapıyorum ki anlatamam sonra o kriz geçince kendime geliyorum, ne yaptim ben diyorum ama karşımdaki insanı bir kere yıpratıp kırmış oluyorum sorun şu ki bunu her defasında tekrar tekrar yapıyorum aşırı kıskançlık iyi bişey degildir.

0

genel olarak kıskanç bir insan olduğum doğrudur, ama yerine ve duruma göre kıskançlık seviyem değişkenlik gösterebilir.

1

yerine göre diyelim. bazen aşırı kıskanç oluyorum, bazen de biraz daha geri planda kalıyorum. bu kişiden kişiye göre de değişiyor aslında. mesela sevdiğim insanı tanıdığım kız arkadaşlarından asla kıskanmam. ama yabancı bir ortamda tanımadığım biri arkadaşı dahi olsun selam verdikten sonra biraz muhabbet etsin kesinlikle kıskanmaya başlarım. birde bana selam vermezse ve hiç muhattaba almazsa sadece eşim/sevgilim ile konuşursa tamam. kıskançlıktan içim içimi yer, o derece fena olurum. onun dışında kıskançlık seviyem aşırıya kaçmıyor. :d

0

dibine kadar kıskancımdır bu konuda kendimle gurur duyuyorum :)

0

seven herkes kıskanır bende çok kiskancimdr eşimi kıskanırım sevdiğim için oda beni kıskanır

1

seven bir insan her zaman kıskançtır

2

seven insan kıskanır. bende biraz kıskanç olabilirim.

2

maalesef bir insan için oldukça zor bir şey

2

aşırı kıskancımdır malesef ne yapalım yani :)))

2

her insan kıskançtır. bazıları içinde kıskanır, belli etmez. bazıları dışarıya vurur, belli eder. ben belli edenlerdenim.