1

hayatımdan birini çıkarmak istersem bu sigara olur kesinlikle. bana herkesten yakın ve her gün yanımda, hiç ayrılmıyoruz. bana her geçen gün maddi ve manevi olarak büyük zarar veriyor ve ben ona her defasında yenilip, teslim oluyorum. bir gün onu yenip, hayatımdan gerçekten çıkarmak istiyorum .sigara büyük bir pişmanlık.keske hiç başlamasaydım diyorum bazen kendime.

0

yakın arkadaşlarımı cıkartırım zaten kafamda yaptıgım planlar ile hepsini cıkartıcagım ve yeni dostluklar bulucam hepsi kendi cıkarı icin yanımda bana bir şey olunca üzülme derler hepsi dert dinlemek istemezler başları şişmesin diye.

0

ben cikariyorum hayatımdan muatap olmuyorum eğer gerçekten ciddi birsey varsa hiç cekemem yani ugrasamam açıkçası

0

hayatımdan birini çıkaracak olsam diye bir düşüncem olamaz çünkü hayatımda kimi istemiyorsam o zaten hayatımda değildir insanlar birbirlerini sevmek zorunda değildir ama birbirlerine saygı duymak zorundadırlar

1

iş yüzünden sürekli görmek zorunda kaldığım biri var onu çıkarttırdım hayatımdan. bir de geçmişten tanıdığım bir insanı tanımamayı tercih ederdim. ama hayat yolunda güller de oluyor, dikenlerde. insan hepsine katlanmayı ve baş etmeyi öğrenmeli.

1

bana değer vermediğini düşündüğüm biri varsa ilk onu çıkarırım.