0

insanlığa faydalı bir icat yapsaydım, herhalde sağlık sektöründebir icat olur. misal bir kanser ilaçları olabilir, şimdikiler gibi kanser hastalıkları için çok yüklü paralarada satmam, maliyeti düşük ama kanser konusunda çok etkili bir hap olurdu.

0

ben düşünüyorum düşünüyorum her şeyi icat etmişler. telefon icat edilmiş, televizyon icat edilmiş, uçak icat edilmiş bana icat edecek bir şey bırakmamışlar. bıraksalar telefonu icat ederdim. :)

0

arkadaşlar öncelikle günaydın. icat konuları uzun zamandır gündeme gelmiyordu sevindim bu yüzden. benim insanlara bırakabileceğim en güzel icat bir rüya makinesi olurdu. insanlar ne yaparlarsa yapsınlar hiç bir zaman her istediklerini elde edememektedirler. kimi zaman bazı istekleri başkalarına zarar verecek yapıda da olabilecektir. ancak her gece yattıklarında görmek istedikleri rüyaları belirleyebiliyor olsalardı ve bu rüyaların gerçeklik paylarını bir nebze arttırabiliyor olsalardı eminim dünyadaki suç oranı bile belirli bir oranda azalabilirdi. çünkü en azından insanlara bazı duygularını bastırmak için bir vesile haline gelebilirdi bu durum. belki size basit ve gerçekliğe aykırı bir durum olarak gelebilir. ancak iki dakika sadece bunu yapabilecek olduğunuzu bir düşünün. inanın bana çok keyifli bir durum olabilirdi. insanlar sadece bilinç altına yerleşmiş olan şeyleri rüyalarında görürler. yattığınız zaman eminim ki rüyanızda görmek istediğiniz bir şey aklınıza gelmiştir ve hayatınız da bir kez bile olsa o rüyayı görmek için kendinize telkinler vermişsinizdir. bunu her akşam hiç çaba sarf etmeden yapabiliyor olmanız bence gayet güzel. ancak eminim ki yine büyük bir çoğunluğunuz bir rüyayı kendine entegre ederek onu görmeyi başaramamıştır. dünya bu kadar karmaşık ve sorunlu bir yer haline gelmişken insanların rüyalarında kendi cennetlerini yaşayabiliyor olmaları onlar için inanılmaz bir nimet haline gelirdi adım kadar eminim. konuyu fazla dağıtmak istemiyorum. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

eger insanlık adına bir buluş yapacak olursam. bu buluşu saglık üzerinden yapardım. bu buluş bir ilaç olurdur. bu ilaç sayesinde tüm hastalıkların vermiş oldugu sorunlardan kurtulmak memkün olurdu. tabi böyle bir ilaç olması gercekten çok zor çünkü bazı maddeler kimi hastaya iyi gelirken kimi hastaya kötü gelir. bu maddenin oldugu ilaçı her hasta kullanamaz. bizimkisi sadece bir hayaldir gercek payı yoktur.

0

ciddi manada tek bir ilaç üretirdim ve o ilaç tüm dertleri sıkıntıları 1 günlüğüne geçirebilecek bir ilaç olurdu onlara bunu bırakmayı çok isterdim veya onlara bir ilaç verirdim tüm ağrılarını dindiren