0

benim bildigim korkuluklar cocuklar düşmesin diye takilir.benim evimdede korkuluk var.korkuluk her evde olmali bence.hem çocukların dusmesini engeller hemde hırsızların girmesini önler

0

işte önceden demir korkuluklar alçak evlerde evde çocukların pencereden düşmesin ve bide hırsızlık olunca da böyle yöntemler çıktı artık korkuluklardan şimdiye otomatik kepenk gibi istediğin gibi kapatıp artık hirsizliklarda az oluyor.

0

pencerelere demir korkulugun takılmasının sebebi hem hırsızlığı önlemek hemde çocukların aşağı düşmesini engellemektir.

0

giriş katında oturduğum için benimde camlarında var .hırsızlara önlem olarak takılır alt katlara ,üst katlarda eğer küçük çocuklar varsa düşmelerini önlemek için taktiriliyor.

0

pencerelere takilan demir korkuluklar,hirsizlara karsi alinan bir onlemdir.
veya fransiz bir pencerenin onunde ki korkuluk ise;yasal zorunluluktandir.bayanlar cami silerken dusme riskini azaltsin gibisinden bir dusunceyle yapilmistir.

0

hırsızlık olaylarının önüne geçilmesi için genellikle bazen de kucuk cocuklar pencereye ciktiginda assagi dusmesin diye bi onlem apartmanlarin alt yani 1 katında takılır gerçi hırsıza kilit dayanmaz ama girecek olan hırsız her türlü girer o eve

0

alt ve giris katlarda genel olarak hırsız giremesin diye takılır daha ust katlarda takilmasinin diger nedeni ise evdeki kucuk cocuklarin asagiya dusmesini onlemek amaciyla kullanilir.

0

hırsız girmesin diye takılıyor ama bazı evlerde küçük çocuklar düşmesin diye de takiliyor

0

hırsız girmesin diye alt katlarin pencerelerine takılıyor genellikle.