0

aşk yaşarken insanların bazıları bunu önemsemiyor fakat ben yaş farkının önemli olduğunu düşünüyorum çünkü nsanlar ilk başlarda dert etmez herhalde ileride çok sıkıntı yaşıyorlar onun için sevdiğiniz kişiyle sizin aranızda yaş farkının en fazla 5 olması gerektiğine inanıyorum tabii sizden küçük erkeklerle değil daha çok büyük erkeklerle evlenmeyi tavsiye ederim çünkü erkekler geç olgunlaşırlar.

0

askta yaş farki çok ise bence olmaz 1 2 sene ise sıkıntı olmaz

0

hayır takılmam yani çünkü aşktır bu hersey olabilir gönüldür bu kendin bile engel olamazsın.

0

evet takılırım. mutlaka erkek kızdan daha büyük olmalıdır. birkaç yaş fark iyidir, çok büyük olmamalıdır.

0

yaş farkına şöyle takılmam aramızda 3.4 yaş olduktan sonra ve sevdikten sonra bence yaşın bir önemi yok.

0

ben şahsen çok taklıyorum çünkü önemli bir faktör eğerde ben o kişiyle bir ömür geçireceksem daha da önemli çünkü bana ayak uydurması lazım ne ben ondan .ok yaşlı olmamam lazım ne de onun bana ayak uyduramayacak kadar yaşlı olması lazım hem görünüş açısından bir çift olarak hemde hayata bakış açısı bakınından yaşımızın gerektirdiği şeyleri beraber yapabilelimm isterim bence en güzel yaş farkı 2 yaş erkek kadından 2 yaş büyük olmalı en idelaide 5 ondan daha fazlası bana abes geliyor her zamana bana göre erkek daha büyük olmalı kadın küçük olmalı kadının büyük olduğu bir ilişkide o kadın mutlaka ezilir zaten kadınlar hayatın şartlarıyla daha çabuk yaşlanıyor o yüzden erkek büyük olmalı kadın küçük ama erkekte çok büyükk olmamalı en fazla taş patlasında dediğim gibi 5 yaş ama en idelali 2 yaş aynı yaşta olma durumunuda sevemiyorum erkek kadına göre daha olgun olmalı bana göre kısaca ekrkek büyük olmalı ama 10 yaş gibi bir yaş farkıyla değil.

0

evet aşkta yaş farkı önemlidir başta önemsizmiş gibi gözükse de önemlidir

0

çok büyük yaş farkı yoksa takılmam. 5 yaşa kadr normal

0

takılmam sadece yaş farkına değil fiziğine yüzüne gözüne de takılmam. aşk bu kime aşık olacağını seçemiyor insan. ne yaş görüyor gözü ne yüzü gözü.

0

aşkta veya ikili ilişkilerde yaş farkı çok önemli değildir. ancak çok uçuk farklar olmadığı sürece bir sorun yok bana göre.. ama arada 30 yaş fark varsa bu sorun çıkartabilir.

0

genel olarak takılmam çok aşırı olmadıktan sonra sıkıntı olmaz.

1

aşkta yaş farkı önemlidir. bundan dolayı ileride sorunlar yaşanmaması için erkek kadından en az bir yaş fazla olmalıdır.