0

detaylı refarans senin getirdigin referansları göstermeli ve ne kadar kazandıklarını görmelisin.

0

detaylı referans incelemesi orada size referans olan insanları görebiliyorsunuz, onların kullanıcı adlarını görebiliyorsunuz, ve o insanlardan ne kadar kazandığınız görebiliyorsunuz .gerçekten çok güzel bir uygulama olmuş referans.. ben çoğu arkadaşım davet ettim ve kendi linkimden onlar da buraya uye oldular bir giriş yaptılar. onların kazancından az da olsa biraz biraz ben de kazanıyorum inşallah referanslarımız çoğalır diye düşünüyorum.

1

''kazanç'' kısmına tıkladığınızda bir ''referans linki'' çıkacak karşınıza. bu referans linki size aittir ve siteye referansınızla üye getirmenizi sağlar. farklı mecralarda, sosyal medyada ya da arkadaşlarınızla bu linki paylaşarak, siteye bu linkle üye olmalarını sağlarsanız o kişiler sizin referansınız oluyor.

yine ''kazanç'' kısımında ''detaylı referans incelemesi'' kısmına tıklayarak linkinizle siteye üye olan kullanıcıları görebilirsiniz. kullanıcı adlarına tıklayarak sitede aktif olup olmadıklarını kontrol edebilirsiniz. aktif olduklarında elde ettikleri kazancın %20lik kısmı sizin kazancınıza da yansır. bu toplam kazancınıza da anında eklenir ve ödeme eğişine geldiğinizde bu parada içinde olmak üzere talep edebilirsiniz. bazı arkadaşlar toplam kazançdan ayrı olup olmadığını soruyor. ayrı değil, toplam kazancınıza anında yansıyan bir kazanç.

ben sosyal medyada sık sık paylaşıyorum referans linkimi 33 referansım var ama sadece üçü aktif. onlardan gelen referans kazancım ise 33 lira civarında. aktif referanslar elde ettiğinizde sizde bu deneyimi yaşamış olacaksınız, tavsiye ederim.

0

detaylı referans tüm referanslarını görmeni sağlar.yani senin sayede siteye gelen üyelerin hepsini gösterir.