0

evet memur olsaydım istanbulda olmak isterdim çünkü herşeye ulaşımı olan bir memleket herşey iç içe güzelde bir işim var tercihim istanbul olurdu

0

memur olursam zaten atama bekliyorum, eğer atanırsam, van, ağrı, hakkari, şırnak, mardin, şanlıurfa, malatya, adıyaman gibi doğu'nun topraklarına atanmak istiyorum. çünkü batı beni cezbetmiyor, batıdaki insanlar samimiyetsiz gereksiz gibi geliyor bana. ama doğudaki insanlar, insana değer veriyor, saygı gösteriyor. o yüzden doğudaki memleketlere, hatta ilçesinin köyüne bile gitmeyi çok istiyorum. o yüzden batıdaki hiçbir ile atanmayı istemiyorum. çok gerek duyarsam ileriki zamanlarda kendi memleketime yani mersin'e tayin isteyebilirim. onun dışında batı ile hiçbir alakamın olmamasını istiyorum. doğudakibtopraklar bana türklerin yaşadığı en eski topraklar gibi geliyor. tabii ki istanbul tarihi açıdan çok önemli bir şehir de olsa, doğunun tarihi kokusu bambaşka bir güzellikte. o yüzden doğuda doğu.

0

yani ben memur olsaydım. izmir'de görev yapmak isterdim. sonuçta ben doğma büyüme izmirliyim orada kalıp görevime devam etmek isterdim. yani diğer türlü başka bir yere tahinim falan çıkarsa da yapacak bir şey yok, neresi olursa olsun orada görevime devam ederdim.

0

eger memur olacak olsaydim;ege kesiminde gorev yapmak isterdim.
izmir,aydin,mugla vs.

0

muğla,izmir yada eskişehir'de yaşamak isterdim. bu üç ilden biri olsun yeter bana ama memur olmak artık hayal gibi birşey oldu.