0

ahmet batman korkma kalbim romanını öneriridim. bu güne kadar bir çok kitap okudum. fakat beni etkileyen ve aglatan tek roman bu kitaptı. konusunu kısaca anlatayım size.
bi adam var. ölümcül bir hastalıga sahip. tedavi görüyor fakat kurtulma sansı yok. bu nedenden dolayı bir kadına aşık olup onun hayatını etkilemekten çok korkuyor. bir gün hastaneden cıkıp eve giderken bir kadınla carpısıyor. kadına ilk görüste asık oluyor. uzun bir zaman kadına ulaşmak için ugrasıyor. kadına bir sekilde ulaştıktan sonra onu kazanmak için emek veriyor. ne hayet bu emekleri sonuc veriyor. sevdiği kızın gönlünü kazanıyor. fakat ne yazık ki 1 ay sonra hayatını kaybediyor. bu roman gerektende efsane bir eserdir. gözüm kapalı tavsiye edenilirim size. fiyatı 10 tl gibi bir seydi. ben okuyalı 3 sene falan oldu. fakat hala etkisindeyim ve unutamıyorum.

0

ya o kadar çok kitap önerebilirim ki karşımdaki insan kaçar artık benden :d :d o kadar çok okuyorum ve çok seviyorum okumayı.. şimdi de illa bir öneri istersen reşat nuri güntekin'in çalıkuşu kitabını oku derim.

0

bu kitabı okuyacak kişinin zevkine göre değişir kendi okuduklarım genelde polisiye gerilim olduğundan bu yönde önerilerde bulunabilirdim

0

en okunması gereken kitap tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer