0

konuşmamaya çalışırım ama o insanı sevmediğimi de herkese duyurmaya çalışacak düzeyde sorun yaşadığımızı insanlara belli etmemeye çalışırım mesela aynı ortamda denk geldi isek selam veririm o an herkese sarılmış isem ona da sarılırım halini hatrını da sorarım muhabbet kurarsa terslemem ama ona yakın olmam yani hislerimi açmam

0

önemli olan aslında o insanın sevmediğim özelliği nedir insan olarak mı sevmiyorum yoksa bazı hal ve hareketlerini yani davranışlarını veya huylarını öo sevmiyorum bu önemli eğer benimi için yakın biriyse onu o şekilde kabullanmişimdir zaten ancka değilse sevmek için çabalama veya zorlamam açıkcası saygı duyarım sadece çok sık görüşmem yani sevmememim bir sebebi vardır mutlaka belki karakteri ve davranışlarında ötürü kendisine karşı bu duyguyu geliştirmiş olabilirim. konuşma gereği de duymam böylelikle bu sebepten de pek görüşmem gördüğümde selam verdiğim biriyse de tabiki selam vermeye devam ederim ama çokta fazla takılmam açıkcası yani saygı duyarım konuşurum tabiki ama çok fazla vakit geçirmeyi takılmayı istemem sadece gerektiği yerde konulur ve çok uzatmam konuyu.

0

sevmediğim insanla konuşmam ama mecbursam veya akraba isem de kısa tutmaya çalışırım. merhaba merhaba der geçerim. çünkü bazen sevmediğimiz insanlarda olsa hayatımızda yer ediyorlar. bu yüzden sakin ve çok abartmadan konuşup elimden geldiğince konuşmaları kısa tutarım. böylece daha az konuşmuş olurum. mesafemi korurum.

0

sevmediğim insanlarla yok denecek kadar az konuşurum.

1

sevmediğim insanla o kadar sıkı fıkı olmam bide aynı ortamda olmam bile. çünkü sevmiyorum aynı ortamda olmamam gerek.

0

zorunda kalmadıkça konuşmam. sevmiyorsam ya evime falan gelirse yada karsilasirsam öyle ayak üstü konuşurum onun dışında mesafeyi koyarım zaten anlar pek yaklaşmaz o da bana .

0

insana insan oldugu icin deger verenlerden biriyimdir.
her zaman olmasa da dertlesmsk konusmak icin kapim herkese aciktir.

0

ben sevmediğim insanla genellikle konuşmamayı tercih ediyorum. heyer mecbursam yakinimsa merhaba merhaba der geçerim. yani insan sevmedigi bir insanla konuşmamayı tercih etmesi lazım örnek ben kaynanamı sevmem eşimin hatrina hep konuştum. artık konuşmuyoruz eşim de bende onunla konuşmuyoruz yani.

0

ben sevmediğim insanlara karsi cok tepkiliyimdir asla konusmam konusmak icimden gelmez

0

mümkün olduğunca konuşmamaya çalışırım ama bazen mecbur kaldığımda konuşurum.

0

insan istemediği, sevmediği ne kadar olay veya kişi varsa illa ki bunlardan en az biriyle karşı karşıya kalır. zor durumda kalmadıkça sevmediğim bir insanla konuşmam. acil veya çok önemli bir olay olduğu zaman ihtiyaç kadar konuşurum sonrasında eski düzenime devam ederim.

0

sevmediğim insanla şahsen çok mecbur kalmadığım durumlarda asla konuşmam.zaten insanın sevmediği kişiyle konuşmaya mecbur kaldığı yer genellikle işyerleridir..