0

bence seviyeler bir işe yaramıyor ben hiç etkisini görmedim. seviyeler fayda sağlasa bence daha fazla aktif olunur ve daha fazla kazanç sağlanır. bence seviyelerin bir etkisi olmalı. seviyeler etkili olursa daha fazla işler bu site.

0

bende merak ediyorum acaba ilerde etkisi olacak mı yoksa seviyeler neden koyuldu bilmiyorum bakalım deneyip göreceğiz henüz 16. seviyeye gelemedigim için öylece kalakaldi.

0

16. seviyeye gelince ne oluyor bilemem.site ona cevap versin.ama şu anda ben 13. seviyedeyim şimdiye kadar bir fark görmedim.ileride mutlaka bunlar önem kazanacaktır bence.yoksa niye böyle bir seviye sistemi getirsinler.ileride göreceğiz.

1

seviyelere takılmayın. seviye atladıkça bir şey değişmediğine göre 16. seviye'ye gelince de bir şey olacağı konusunda beklentim yok benim. ama bu seviye sistemi uygulandıysa ilerleyen dönemler için bir şeyler düşünülmüş olabilir. onu da hep birlikte göreceğiz. kalitemizi koruyarak soru sorup cevap vermeye devam. kazançlarımızdan başka ne gibi getirileri olacak bakalım daha sorumani sitesinin bize.

0

bu sitede seviyeler şuan bir işe yaramıyor.bende 11. seviyedeyim ancak verdiğim cevaplarda daha fazla kazanç elde edemiyorum.

0

seviyelerin şuan hiçbir etkisi yok bize... yani 12. seviyedeyim daha bir faydasını göremedim

0

sorumanidr seviyeler mi var ilk defa mi duyuyorum