0

kesinlikle çok ama çok mutlu oluyorum. demek ki sorduğum soru üye arkadaşlara hitap etti diye huzurlu ve mutlu oluyorum.

0

henüz hic soru sorma fırsatım olmadı ama soru sorduğum zaman cevap verilmesi tabii ki mutlu ederdi beni

0

ben bilmiyorum nasil siru paylasilir ama yine giriyorum giris yapilmiyor soru paylassak daga guzel olurdu daga guzel olurdu denedim ama olmadi sor paylastikca daga guzel para kazanirim ama yavas yacas para kazaniri oncede bi kurusla basladi bilmiyordum nasil para kazanacagimi bilmiyordum once sorulara 70 kelime yaziyordum 1 kurus veriyordu be baktim 100 kelime yazdim 3 kurus 5 kurus aldim artik daga fazla kazandim arti once 3 gunde 1 tl kazaniyordum ama fazla ugrassam gunde 2 tl kazanirim ama daga fazla ugraasmiyoruuum cunku yavas yavas kazanirim haftada 5 tl kazanursam guzel olurdu ama gerseye deger

0

tabiki de mutlu olursun. çünkü bilmediğin birşeyi öğrenmek istiyorsun ve o soruyu kimse yanıtlamazsa üzülürsün. işte bu site hem soru sorarak para kazandırmayı hem de cevaplandırarak para kazanmayı sağlayan bir site .

0

ben şuana kadar hic soru sormadim.genelde sorulan sorulara cevap vermeyi tercih ediyorum.zaten soru modu acilinca soracak baya kişi var.ayrica ben verdigim cevaplardan dolayi mutlu olanlar vardir.belkide kactane bilmiyorumda baya cevapsiz soruya cevap verdim.

1

gelen cevaplar dahilinde biraz ekstra kazanç olsa çok mutlu olacağım ama

0

evet mutlu eder ben soru sormadım ama sormayı düşünüyorum

0

insan ister istemez mutlu oluyor tabiki özellikle cevabını merak ettiğim sorular sorunca çok merakla cevapları bekliyorum .

0

evet tabi sorularıma cevap gelince çok mutlu olurum hele ki arkadaşlarıma kazanç sağlamış oluyorum

0

ben daha çok merak ediyorum mutluluk gibi değilde cevaplar bana sürpriz gibi geliyor mesela ve hoş bir duygu :)

0

evet oluyorum ama sorduğum sorular galiba bazıları siz arkadaşlara zor geliyor olabilir.bu nedenle 5 i geçmiş yanıt alamadım sanırım.

0

pek mutlu olduğum söylenemez.buradaki amacım para kasmak.soruma cevap gelip gelmemesi umrumda degil açıkcası.

0

evet oluyorum soruyorsun anlamlı buluyorlarsa cevap veriyorlar

0

yani tabiki ister burada istersen gerçek hayatta olsun insan sorulan soruya cevap bekler dikkate alınmak güzel yani

0

iyi oluyor arada değişik cevapları görmek mutlu ediyor

0

sorulara cevap kazandırmadığı için oyle bir trip olayina girmiyorum.
sorumu sorarim ve mantikli cevaplari degerlendiririm.
verdigim cevapları özgün olarak yazmaya ve kisisel fikrimi ortaya koymaya çalışıyorum.

0

yani çok mutlu oluyorum desem yalan olur .tabiki her soruya cevap veriliyor. sorularımın sorumani tarafından beğenilmesi beni daha çok mutlu ediyor.

0

kendim için söylüyorum ben daha yeniyim soru soramadım bir türlü ama yanılmıyorsam 85 cevaptan sonra soru sorabilirim az kaldı yani soru sormama ki soru sorup da cevap yazanlar için çok teşekkür ederim çok duygulanıyorum çok seviniyorum yani bu şekilde sorulmaz sorularıma cevap yazılırsa çok sevinirim eminim ki siz de seviliyorsunuz yani şu an cevap yazdım diye ister istemez sevinirsiniz kim olsa sevinirim

1

evet tabiki de mutlu oluyorum. hem bizim sayemizde birileri kazanmış oluyor. yani cevap veren kişilere az da olsa bir yardımımız dokunuyor. bu da haliyle insanı mutlu ediyor.

0

evet kendimi iyi hissederim aksi değersiz umursanmaz biri olduğumu gösterir üzeri beni