0

bence dengede olmalı. tabi ki romantik erkek daha çok mutlu eder ama romantik olacsm diye de kendini rezil etmemeli. her şeyde bir şey çıkarmamalı. sürekli bir şey olmamalı. öküz denilince kaba saba olmamalı yerine geldiğinde sevip saymalı ve karşısındakine değer vermelidir. herkes romantik bir eş bir sevgili ister.

0

valla bence her şeyi dozuna göre ayarlayabilen erkek daima bir adım öndedir. tamamen romantik bir erkek istemem ben mesela. arada yumruğunu masaya vursun ben ne dersem o desin. arada ufak süprizler yapsın. tamamen maço erkek de tabi çekilmez yine de.

0

bana göre romantik bir erkek olmalı. yani karşımdaki insanevetyeri geldiğinde ağır başlı ciddi biriolabilir ama ana karşı daha duygusal romantik anlayışlı hoşgörülü biri olmalı. kendini güzel ifade edebilmeli yani güzel söz tatlı söz ile konuşmalı ve güzel iletişim kurmayı becerebilmeli. ben karşımdaki insanı kaba ya da odun biri olmasını istemem. daha sakin mülayim iyi huylu romantik sıcam bir adam olmasını isterim.

0

romantik bir erkek her zaman için iyidir.

0

ya ben erkek olarak cevap veriyorum. hem romantik hemde odun olmak lazım. sürekli aşkım,canım diyip sürekli romantik olunca tadı kacar. gene aynı sekilde sürekli odun olursan karsındaki insan romantik olmanı bekler. yani ne sadece odun olursan nede sadece romantik olursan ilişkinin yürütemezsin. iki özelliğide taşıman ve duruma göre hareket etmen lazım. yanlış veya dogru benim düşüncem bu yönde.

0

kadınlar romantik erkek sever bende romantik severim eşime öküz demiyimde odun diyim yani genede severim hemde çok ama bana romantik olduğu yanlarida var yani arada bir :)

1

kadınlar da her canlı ve birey gibi ilgi alaka beklerler. kendilerine iyi davranan, onları mutlu eden bireyler yerine; kaba ve jestlerden veya iyi davranışlardan bihaber kimselerden hoşlanmazlar. ancak bazı kadınlar 'öküz' erkeklerin daha sıradışı ve aykırı olduğunu düşünerek etkilenirler. ve seçimlerini onlardan yana kullanırlar. benim şahsi fikrim romantik erkek kadınlar için daha değerlidir.