0

ben her ikisi de olsun isterdim cinsiyeti benim için hiç fark etmez. benim tek isteğim benim evladımın sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde doğmasıdır. başka bir şey istemem. ama eğer illaha arasından bir tanesini seçecek olursam 1 kız 1 erkek isterdim. kız evladımın ismini nehir koyardım, erkek evladımın ismini de mete koyardım. ama şunu bilin ki evlat isterken erkek veya kız olmasını istemeyin. eğer siz illahi rabbinizden kız veya erkek evlat isterseniz allah size onu verir ancak sağlıksız verir. bu yüzden dolayı her şeyden önce evladınızın cinsiyetini belirlemeyin. ilk önce sağlıklı ve sıhhatli doğması için dua etmeniz gerekmektedir.

0

çocuğumun ilk önce sağlıklı olmasını isterim. ne kız ne erkek önce sağlık doğsun yeter.

0

ilk baş sağlıklı olması önemli tabi ama ben hep bir kızımın olmasını istiyorum. ama yine de farketmez :)

0

yani benim için fark etmiyor. ilk oğlum olmasını isterdim. çok şükür bir tane oğlum oldu bir tane kızım olsun. rabbimden başka bir şey istemem neden yıkılma olsun istedim. çünkü en azından ileride kızım olduğunda oğlum kızıma abilik yapsın diye hani ben ölürsem oğlum kardeşine sahip çıksın diye bakalım ikisini olacak ben de merak ediyorum. inşallah rabb'im bana bir tane de kız evlat nasip eder daha başka bir şey istemem ama çok şükür bir tane oğlum var. inşallah hayırlı olur benim için kız erkek farketmiyor evlat evlattır! hiçbir şekilde ayrımcılık yapmam sonuçta benim canımdır kanımdır yani nedense evlat baldır ve benim oğlan 1,5 yaşında olmasına rağmen evde terör estiriyor diyebilirim. yani o çocuğa beden en azından kız olsaydı bu kadar şımarık olmazdık hani nerede hata yaptım ben mi yetiştiremedim bilmiyorum ama inşallah büyüdüğünde hayırlı olur diyorum. tek temennim inşallah hayırlı bir evlat olur ve eşine çocuklarını annesine, babasına sahip çıkar diyorum. sadece benim evladım değil herkesin evladı inşallah öyle olur.

0

ben ikisinde de kız istedim rabbimden oda bana iki kız evlat verdi şükürler olsun.

0

ben kızım olsun isterdim rabbim bana bir ekek evlat nasip etti iyi ki oğlum olmuş rabbime hamd olsun çok seviyorum aşırı seviyorum oğlu mu