0

ben herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. öyle olsa en azından bunu belirten ibareler olurdu. onu da geçtim bir evde bir kişi yaşamıyor. evde yaşayan başka bir birey üye olmak istediği zaman bu o insanın üye olamayacağı anlamına gelmez ki.

1

ben de bunu çok merak ediyorum çünkü ben de ilk kayıt olduğumdan beri sadece bu telefondan sorumani sitesine katılıyorum başka telefondan giriş yapmadım ama bazen benim internetim bittiği zaman mesele eşimin interneti olduğu zaman sorumani sitesine eşimin telefonundan girmek istiyorum yine de belki sakıncası vardır diye ben de giremedim aslında ben de bu soruyu sormak istedim ama bu soruyu sormak istediğin zaman beyin bedava modu vardı ve sormadım şu anda bu soruya rastladım cevapları okuduğuma göre başka telefondan da girse sorun olmuyor diyorlar ama yine de tam olarak ben emin değilim ancak sorumani sitesinden cevap gelirse öyle emin olabilirim çünkü bazen internetim bitiyor ve evimde bir iki tane telefon daha var mesela onların interneti var o telefonlarda katılmak istiyorum ama yine de sorun olur diye katılmıyorum.

0

hic sorun olmaz cunku sana verilen kullanici adi ve bir sifre verilmis ve sen onu eposta adresin oldugu icin onu kullanirsin ve sen baska hesaptan bir baska cihaza girip her zaman giris yaparak hesabina giris yaparsiniz ve bazenleri insanlarin da en cok unutkanlik oldugu icin sifreyi unutursun ve bu kizginlik olur ve simdi benim hesabimi siftemi almak icin bir sifre almak icin bisey almak lazim ve oncelikle site sana bir sifremi unuttum diye bir sayfa var sende o kayitli olan sayfaya baglisin ve sen nasil sen sifre isteyince ve sende o bastigin yerde sifre iste diyiyor ve sen de o e posta uygulamasindan gelen linkle girisc
yalarak sifre alabilirsin ........

0

her yerden girebilirsin siteye nasılsa ip numarası alıyor sistem ona göre birsey yaparsan ip numaramdan seni banliyor.

0

sorumaninin kurallarında sadece bir cihazdan yazılabilir diye bir şartı yok istediğimiz yerden girip katılabilirim herhalde

1

ben iş yerinde bilgisayardan, evde cep telefonumdan giriyorum. ayrıca bir ıp'den iki ullanıcı giriş yapabiliyor sorun olmaz diye düşünüyorum.

0

hayır olmaz giriş yapılacak normal bir şekilde girer

0

sanmiyorum yani telefon bozulabilir yani sıkıntı olmaz

1

neden sorun olsun ki; ben mesela kendi evim adapazarı'nda orada kendi laptopum ile oranın internetinin ip'si üzerinden siteye bağlanıyordum. şimdi istanbul'a geldim burada da evimiz var. buraya gelirken laptopumu da getirdim buranın ip'si çıkıyor buranın internetinden girdiğimden.
öyle saçmalık olur mu? önemli olan senin tek kendi hesabından giriş yapman. ben eşime de diyorum sende aç bir hesap sende kendi laptopundan gir diyorum. uğraşamam diyor. sen aç hesap girdikçe cevaplarsın diyorum. bu da yasal.. şimdi önemli olan bir evden bir kişi hesap açar girer diye kural mı var.. hayır yok.. o zaman mesele de olmayacaktır.

0

ben annemin telefonundan girmiştim daha önce hiç bir sorun olmadı.

0

bir sorun olacağını düşünmüyorum ama bilmiyorum bazen başka bir hesaptan girince hiçbir şey olmuyor başka bir telefondan ama fazla tercih edilmemeli çünkü uygulama çok değişik bir uygulama olduğu için güzel bir uygulama olduğu için bunları kabul etmeyebilir uygulama çok süper bir uygulama ama gel gelelim ki tekrar kazandıran yarışma budur çünkü zoruma ne gibi başka para kazandıran bir şey yoktur uygulama yoktur bu uygulama sayesinde millete ek kazanç oluyor ve bu ek kazanç iyi geliyor fazla olmasa da yazdığınız takdirde az da olsa paranız oluyor ve bir ihtiyacınız olur bir gün yemek yersiniz bunu karşılıyor sormanı çok sağlam bir site çok sağlam bir uygulama olup çok güzel bir şeye hizmete başlamıştır bu hizmet türkiye'de daha olgunlaşmadan bile kaç bin kaç milyon kişilere ulaşmıştır bunun sebebi sitenin güvenilir ve çok orijinal olmasının sebebidir bu orijinallik sorum annen gelecek ve geçmişten bu yana çok fazla etkili olacağını düşünüyorum çünkü şu an kimse bu uygulamayı bilmiyor ve yapmıyor ama buna rağmen çok fazla talep var referanslar çok çalışıyor çok kazanıyor çok kazandırıyor bunun gibi işleri yapmak çok zor çünkü bu işler çoğu zaman kolay yoldan para kazanmaya giriyor bu para kazanma işi insanı cezbediyor ve yazmaya yönlendiriyor bu yazma işlemi uzun sürmese de günlük 2 saat 3 saat yazdığınız zaman bile size 3 lira 2 lira para veriyor bu parayı aylık ile çarptığımız zaman 300 lira 200 lira 150 lira gibi paralar ediyor bu paralar kolay kazanılmıyor para kazanmanın kolay yolunu bulunca insanlar direkt bu yolu tercih ediyor ve kazanılan paranın helal olduğunu biliyorsunuz kendi emeğinizle çabanızla kazanıyorsunuz bunun içinde millet akın akın yazmaya devam ediyor

0

sorun olacağını sanmıyorum illa tek bir cihaz diye bir kural yoktur.

0

hayir sorun olmaz bence baska bir cihazdan da girebilirsin.

0

hari kardeş sorun olmaz. yani önemli olan ip adresin yani, aynı ip adresiyle iki tane hesap açarsan banlanırsın ama diğer türlü mesela hattını başka bir telefona takıp devam edebilirsin.. yani sorun olacağını zannetmiyorum sonuçta senin elindeki telefonun markasını bilmiyor sadece ip adresini biliyorlar o da zaten internetin adresi demek.

0

sorumaniye mesaj attım ancak çok geç cevap veriyorlar.

0

olur bence neden olmasın ki giris yaparken sonucta kendi e postanla sifreni giriyorsun yani

0

sorumaniye mesaj at o zaman kardeş en kesin çözüm bu olsa gerek

0

hiç bir sorun olacağını sanmıyorum, yine de temkinli olun.

0

kesin emin olmak istiyorum yok sadece o telefondan soruları cevaplicam bir kaç saat benim telefon sarzı cabuk yiyor o yüzden kardeşimin telefonundan girip soruları cevaplamak istiyorum bunu net bir biçimde öğrensem iyi olurdu aslında.

0

aynı anda aktif olupta anda anda soru sorulup ve cevap veriilmezse sorun oalcagını düşünmüyorum açıkçası