0

bazen genetik bazen de insanlar olmasini istedigi gibi gorunmek istiyor. kendini büyük küçük göstermek biraz da bizim elimizde.

0

çünkü yaşı büyük olanlar küçük olmak için çalışıyor yaşı küçük olanlar yaşını büyük göstermek istiyor ve ona göre bakım ve davranış sergiliyorlar

0

kımılerı minyon tıplı yaslarını gostermez kımılerıde cok acı cıle cektıyse bulundugu yastan fazla gosterırler

0

doğal beslenmek aileden gelen genetik etkenler spor yapmak gibi nedenlerden

0

bazı insanlara hayatın çileleri, genetik faktörler bir de yaşlanmayı kabul edip etmeme özellikle bilinçaltında çok etkilidir. bilinçaltı artık ben yaşlıyım dedi mi iş biter. ve minyon insanlar aslında çok şanslıdırlar. yani bu biraz şanstır da aynı zamanda fakat aynı zamanda da kişinin kendi psikolojisi işte çok etkilidir.

0

bazı insanlar fiziksel özelliklerinden dolayı normal görünümünde değildirler .örneğin ben çok zayıf ve kısa olduğu için bana çocuk muamelesi yapıyorlar ama ben 20 yaşında olmama rağmen bana 15 yaşındaymışim gibi davranıyorlar ve bana sen çok küçük gösteriyorsun diyorlar.bazıları ise yaşına göre olgundurlar.örneğin yüzleri daha büyük gösterir bazıları da yaşadığı olaylardan dolayı fiziksel olarak yaşlanırlar böyle insanlarda küçük oldukları halde görünümünden dolayı büyük görünebilirler genellikle minyon tipli insanlar daha geç yaşlanırlar ve daha genç görünürler diğer insanlar ise normal yaşında gösterir ya da normal yaşından daha da büyük gösterebilirler bazıları ise hastalık faktörlerden dolayı normal görünümlerini kaybederek yaslanabilirler. bir hikayede okumuştum mesela bir adam fırında çalışıyordu ve gece fırını temizlemek için fırının içine giriyor ve orada arkadaşı onu unuttup kilitliyordu. adam sabah gelip beni yakacaklar diye korktuğu için sabaha kadar saçları beyazlamıştı yani yaşanılan durumlar yaşı etkilemektedir.

0

genetik faktörler, hastalıklar, küçükken yaşanan olaylar, kazalar, stres ve sıkıntıdan farklı olabilir.