0

tabii ki de bir izmirli olarak izmir güzel diyorum. tabii ki de istanbul'da güzel ama arkadaş demiş ki izmir'de tarihi eser yok bilmem bilmem nesi yok. buradan arkadaşa söylüyorum. izmir'de asıl tarihi yerler var. bilmiyorsa internetten araştırıp öğrenebilir izmir'in her yeri tarihi eser ve turistler bile izmir'e geliyor. devamlı tarihi eser yerleri görmek için yani demek ki izmir'in diğer ilçelerini falan bilmediği için boş boş konuşmuş burada sonuçta burası türkiye türkiye'nin tüm illeri de güzel ama dediğim gibi izmir anlatılmaz yaşanılır o arkadaş gelip görmediği için bir şey bildiği de yok anca boş yorum yapmış.

-1

istanbul şehir olarak daha güzel. tarihi dokusu da ayrı bir hava yaratıyor. gezip görmek açısından çok güzel bir şehir ancak yaşaması zor. izmir' in ise abartıldığını düşünüyorum ve şahsen şehir olarak güzel bulmuyorum. izmir' den çok daha güzel bir çok şehrimiz var. izmir çok karışık, mimari yok, tarih yok, alt yapı yok. denizi çıkarınca güzel bir şey kalmıyor geriye.

0

tabiki de izmir güzel yanı istanbul'da güzel ama bana göre izmir daha güzel. izmir anlatilmaz yaşanılır. istanbul'da paran olması lazım gezmen için herşeye para lazım. istablnbul'da parasız geziliyor para lazım. :)) ben izmirli olduğum için ben izmirimi tercih ediyorum.