0

güzellikte önemli kalp güzelliğide önemli kalbi güzel olup çirkin olan biriyle ancsj %4 ilişki yaşıyan vardır.şimdi kalbi güzel değilse dışı güzelse seni altüdatır bir kere yalancıdır sana menfaati için gelmiştir.kalbi güzelse dışı çirkinse sana zarar vermez eğer seninle ilişki yaşıyorsa ciddidir tek sorun çirkin olduğu için sen onu sevmek istesenee sevemesüzsin hep başka kadınları hayal etmeye başlarsın.yani anlayaacağın hem dış hem iç güzellik önemlidir.

0

önemli olan kalbi cirkin olmasin gerisi bir sekil de kapatilir

1

içi güzel olan kız tabii ki de daha iyidir. dışı güzel olsa da içi güzel olmadıktan sonra hiçbir şekilde bir işe yaramaz. dışı güzel olan insanlar eğer ki işte içleri güzel değilse hiçbir şekilde onlardan fayda gelmez onlar daha size zarar verir. o yüzden eğer ki özellikle de erkek çocukları bir sevgiliniz veya eşiniz varsa ilk önce iç güzelliğini bakılmalıdır daha sonra dışkılarının tabii ki de bakılıyor. o yüzden iç güzellik çok önemlidir bir kişide.

0

guzel kızla eglenılır ıcı guzel kızla evlenılır.

0

içi güzel olsun daha iyi ama genelde evlilikler dış gürünüş ile başlar

0

içi huyu güzel kız her zaman ıyidr ama tabi insan dışıda güzel olsn ister

1

güzel olup içi güzel değilse çok tercih edilmez diye düşünüyorum

0

içi güzel olması çok önemli ama içi güzel diyede yüzüne bakilmayacak bir kızda olmamalı baktınmi yüzünde içini açmalı insanın güler yüzlü olmalı

0

içi güzel olan kız daha sempatik sevilmeyi hak eden kişidir güzeller de sevilir ama içleri fesat kıskanç oluyorlar :))))

0

tabıkı içi güzel olan önemli dalar güzel olmasıda bence önemli

0

güzellik gelir geçer, iç güzelik her zaman kalıcıdır. ben iç güzelliğe önem veririm.

0

iççi güzel olan kız tabikide kim üzülmek ister ki

0

dışı güzel iyidir bakması hoştur ama içi kötüyse sana neler yapar onun için ikisini bir arada tutturmak