0
1

evet sarmayı seviyorum ve genellikle yani mutlaka ayda 4-5 defa sarma yapıyorum özellikle karadeniz lahanası sarması bir de beyaz lahana sarmasını çok severim ben ben sarma yaptığım zaman benim çocukların farklı farklı sarmalar istiyor mesela benim kızım en çok kara lahana sarma sarması ve biber dolması patlıcan dolmasının sefer benim oğlum sadece kara lahana sarmasının seviyor ben genellikle yaptığım zaman en çok kara lahana sarmasını yapıyorum çünkü bizim evde en çok karalahana seven de vardır ama yine de karışık olarak yapıyorum hatta o gün yaptım kaç çeşit sarma bir tencerede soğan sarması salatalık dolması domates dolması patlıcan dolması biber dolması kara lahana sarması beyaz lahana sarması yani böyle karmakarışık bir sarma ve dolma yapmışım böyle insan tencerenin kapağını açtığın zaman böyle rengarenk gözüküyordu hatta patates bile içini dolma yapmışım çok güzel bir yemek diye hani biz sarma dediğimiz zaman isterse etli olsun isterse etsiz olsun hem ben hem çocuklarım çok sever genelde hep yaparım.

0

sarma sevizlmezmi lütfen ama yaa, ekşi ekşi böyle alcan yanındada yoğurt, mis gibi tertemiz

0

sarmayı sevmeyen yoktur sanırım en sevdiğim 5 yiyecek arasında sarma varrr

0

sarma sevilmez mi ya. ama en çok şu yaprak sarmasını seviyorum. ince ince sarılmış , içinde kuş üzümü ve fıstık olanından.. onun da üstüne limonu sıkacaksın ekşi ekşi öff.. nasıl güzel.

0

evet çok severim yaprak sarması en güzel olanıdır keşke hergün yesem

0

yani sarmayı sevmeyen var mı gerçekten biraz garip olur mu sarmayı bence her türlü sever hatta türk olmayan den ettiğimizde bir bayan arkadaşlarım var sarma zeytinyağlı olmalı tekli sarmayı ben pek sevmiyorum çünkü ben de tadı değişiyor ya mükemmel bir şey ya böyle evet sarması biraz zahmetli ama kendini zara biliyorsanız sarı pinyatası ardınıza dolaba atabilirsiniz bozulmaya masada eskisi gibi de olmuyor ama sarmayı da herkes yapıyor yani ben de sarma tamamen pirinci aldığımız tasarım koynundan ibaret değil içinde baharat ve elle sizi gerçekten sarmadı önemli bu yüzden sarma çok güzel bir şey yani sevmeyen yoktur diye düşünüyorum

0

sarmaya bayılırım özellikle zeytinyağlı yaprak sarmasına. ara sıra yaparız ve afiyetle yerim ancka bazı yapraklar çok sert okuyrı yumuşak olmuyor ve ağızda dağılması zor olabiliyor yumuşak olan yapraklar daha güzel piştiği için onları daha çok seviyorum. ayrıca sıcakken çok daha güzel bir tadı oluyor soğuyunca çok fazla tüketemiyorum. ancka yerim yani yemeyi severim

0

sarma tabiki bir karadenizli olarak cok severim.tabiki bence kiymali olarak bu beyaz lahana sarmasi cok mukembel hemde baya uzun olur cok tatil insan yemeye doyamaz kara lahana dolmasida guzel olur bence onuda seven coktur bence.

0

sarmayi sevmeyen varmı acaba yapması zahmetli yemesi beş dakikada bitiyor.