1

ben sorumani'ye hala alışamadım siz seviyor musunuz sorumani'yi?

mesela soruların kenarındaki oklar ne oluyor daha tam özellikleri çözemedim biri bana açıklasın peki yorumları beğenmek ekstra gelir sağlıyor mu?

16 cevap
0

ilk zamanlar drgidik gelir. bana da defisik gelmisti. siteye gire gire alistim. bagimlisi oldum diyebilirim. yani gun boyu aktif olamasam bile bir soruya yazsam ona da sukur diyorum ve girmeye calisiyorum hergun. hani 5 gunde limite ulasacagina 8 gunde limite ulasirsin ama hic para kazanamamaktan iyidir. ugrasmamaktan iyidir diyorum ve giriyorum siteye. bence sende gir. yavas yavas alisirsin hem. hem de para kazanmis olursun. yabana atma birkac kurus birsey geliyor diye. ben neler yaptim butadan kazandigim paralarla.

0

ben de yeni sayılırım tam yeni değilim ama. alıştım gibi bu siteye yavaştan bağımlısı oluyorum sanki. seviyorum bu siteyi paramı çekebilirsem hatta daha da çok seveceğim artık burayı ufak bir gelir kapısı olarak göreceğim öyle olursa..

0

ben gayet alistim guzel uygulama be yeniyim 2 bucuk haftam oldu ve gayet guzel cunku ve bende daga faza kazanicam artik

0

ben alıştım gayet keyif alarak giriyorum. . hatta iki artı kazanç hep devam etse böyle daha güzel olurdu .

0

tabiki alistim sadece detayli bir inceleme sonucu nelerin oldugunu cozmekdir.bunuda basardim.para kazandiran genel kultur arttiran bir plartform para kazandiran bir site sevilmezmi ya mukembel otesi bir yer burasi.

0

ben coktan alistim ve sevdim hem para kazandiriyor hem de kendimizi gelistirmemize olanak sagliyor

1

bence sorumani çok güzel bir şey bende ilk üye olduğumda anlamaya çalışıyordum bir güne anca anladım ve şu an allaha sükür bir şeyler kazanıyorum bu arada soruların yanındaki oklar soruyu beğeniyorsan yeşile begenmiyorsan sarıya basabilirsin aynı şekilde bu dediğim yorumlar içinde geçerlidir

1

sorumani bence çok güzel. hemde cevap yazın yazman gelişiyor hemde para kazanıyorsun. bundan iyi ne olabilir ki.

1

yani seviyorum sorumaniyi bize kazanç getirmesi de ayrı güzel.

0

ben de yeni katıldım ve alışamadım hâlâ.

0

ilk günlerde gerçekten birazcık zorluk çekebilirsin. bir iki güne kadar büyük ihtimalle çözmüş olursun. gayet eğlenceli ve vakit geçirmek için çok faydalı.

0

bende bugün katıldım anlamaya çalışıyorm suan

0

benim sorumanide 5. günüm sanırım ve alıştım yandaki oklar yeşil beğeni sarı ise begenilmyen sorular. sorumanide hem eğleniyorum, hem öğreniyorum, hemde kazanıyorum.

1

sorunun yanindaki o oklar cevaplarin yaninda da var. begendiginde yukari ok begrnmediginde asagi oka basiyorsun. :) aslinda sade bir arayuzu var bu sitenin. biraz ekşi, uludag gibi sozluklerin gorunumunde. :)

1

basta biraz degisik bir site gibi geliyor ama alisinca baya faydasini goruyor bagimlisi oluyorsun.

1

soruların kenarındaki o oklar beğenme ve beğenmeme oklarıdır.mesela yukarıdakine basarsan bu gönderiyi beğenmiş olursun yada yorumu felan beğenmiş olursun.aşağıdakine tıklarsan beğenmemiş olursun gönderiyi yada yorumu.sorumani gayet güzel eğlenceli bilgide kazanmalı hemde eğlencesi varken bizlere parada kazandıran çok güzel bir site.hem para kazanabilirsin hemde gelip burada araştırma yapıp hem bilgi kazanabilirsin arada sohbet felanda oluyor gayet güzel oluyor bence siteyi biraz daha kullanıp daha güzel yanlarını araştırmanı tavsiye ederim.sitenin bir sürü kuralı felanda var mutlaka bu kurallarada bakmanı öneririm.sitede neler yapıcağını felan mutlaka bilmelisin.çünkü sitenin disiplini felan çok güzel.bu disiplinin sebebide sitenin uzun ömürlü olmasıdır ve kalitesinin olmasıdır.bu disiplin olmasa sitenin kalitesi düşer.