0

loris karius denilince aklıma değişik magazin haberleri geliyor. ve liverpool forması giyerken real madrid karşısında yediği hatalı gol. aslında karius almanya da bunlesliga da forma giyerken kloopun dikkatini çekmeyi o dönem başarmıştı. kloopun liverpool macerasının başlaması ile o dönem kalede görev alan mignolet ile rekabet edebilecek bir kaleci transferi düşünen kloop kariusu liverpoola transfer etmişti. ilk başta forma rekabetin de hep mignolet önde gidiyorken fa cup ta sakatlanması sonucu kaleyi karius devralmış ve o günden liverpool real madrid finaline kadar kaleyi bırakmamıştı. bazı maçlarda inanılmaz konsantrasyon problemleri yaşayabiliyorken bazı maçlar da ise gösterdiği performans ile adeta ne kadar iyi bir kaleci olduğunu hepimize kanıtlıyor. o final maçından sonra kendi gelemez diye düşünüyordum karius için şuan liverpool kalesini koruyan dünyanın en iyi kalecilerinden biri konumunda ki alisson o maçta eğer kalede olsa liverpool şuan son şampiyonlar ligi şampiyonu olarak anılıyor olacaktı. kariusun sezon başı beşiktaşa transfer olması gariptir herkesi sevince boğdu bir anda. türkiyenin en iyi kalecisi yorumları yapılırken karius ilk başta gönlü olmadığı bu transfere daha sonra mecbur kalıp kendini kanıtlama fırsatı olarak görmeye başlaması sonra onun da onayı ile beşiktaşa kiralandı. fakat beşiktaş kariyeri ise inişli çıkışlı olarak devam etmekte. sezon başında adının beşiktaş ile anıldığı ilk andan itibaren sevince boğduğu taraftarlarını yediği hatalı goller ile adeta kendinden soğutmuş durumdadır karius. bir ora öyle bir hal aldı ki tolganın kaleye geçmesi ve onunla devam edilmesi bile gündeme gelmişti. bu fikri destekleyen insanların sayısı da azımsanamayacak kadar fazlaydı. karius futbolundan çok türkiye de magazinsel haberleri ile gündeme gelmekle meşgul. instagram üzerinden mesaj attığı ve buluştuğu kadınlar ile magazin gündemini oldukça meşgul eden karius kafa olarak türkiye'ye pek de futbol oynamaya gelmemiş gibi gözüküyor. bu sene konsantre olduğu 1-2 maçta üst düzey performans sergileyen kariusun,geriye kalan maçların çoğunda inişli çıkışlı performansı beşiktaş taraftarının eski kalecileri fabriye geri dön mesajları atmasına sebep oldu. ilerleyen günler de kariusun performansı ne denli olur bilinmez ancak kariusun bu saatten sonra herhangi bir şekilde hata yapma lüksü kalmadı diyebiliriz. başkan fikret ormanın bu duruma el atması ve kariusun artık magazin gündemin de değil göstereceği iyi performans ile futbol gündemini meşgul etmesi gerektiğini anlatması gerekiyor. yoksa bu ikilinin arasının git gide açılacağı ve bu masalın hüsranla sonuçlanacağı görüşündeyim

0

karius denilince aklıma tek gelen final maçında yediği hatalı goller, ve liverpool dağı final maçında yediği hatalı goller den sonra takımda istemeyen oyuncu konumuna düştü.daha sonra beşiktaş bu oyuncuyu aldı.herkes karustan başarılı bir kaleci olmasını bekliyordu ancak karayosunu gerçekleştiremedi diye düşünüyorum. hala beşiktaş takımında bile hatalı goller yemeğe devam ediyor.bana da karius denilince artık ne zaman hatalı bir gol yiyecek diye düşünüyorum.

0

ne zaman hatalı bir gol yiyecek diye tedirginlik içinde oluyorum.

0

ben daha 13 yaşlarındayım abim elinde football manager 2010 oyunu ile gelmişti.o zamana dek bildiğim ve oynadığım tek oyun gta san andreas tan kopma vaktiydi benim için.
o zaman manchester city ve arsenal seçtik abim ilen. işte bu arkadaş o zamanlar manchester ctiy alt yapısında idi ve ben kupa maçlarında oynatırdım ancak şuan ki durumuna bakılırsa görünce hem sevinirim elimde büyümüşçesine hem de buruk bi üzülürüm uefa şampiyonlar ligi finali hatları ve merve taşkın gibi sosyetik isimlerle anılması üzüyor beni.