0

jinekolog olmak isterdim. rüya gibi bir meslek :)

0

pskolog doktoru olmak isterdim genelde biriyle konustummu pskolog gibi sakinleşiyor karsimdaki

0

psikiyatri servisini seçerdim çünkü insan psikolojisine insanların psikolojik bozukluklarının temeline ve mutlu insan olmaları için çaba sarf edilmesine yönelik bir alan olduğu için ve daha rahat başarabileceğimi düşündüğüm için bu bölümü seçerdim.

0

beyin cerrahisi yada kalp cerrahisi olmak isterdim

0

cocuk doktoru olmayi tercih ederdim. ucretsiz muayene yapip dogru ilaclari yazardim..daha uzun yasamalari icin

0

kesinlikle çocuk doktoru olmak isterdim onları iyileştirip mutluluğunu görmek için

0

deli doktoru olurdum delilikte hangi seviyedeyim aslında kendimi araştırmak için delileride deliliğide anlamak lazım yada diş doktoru estetik doktoruda olabilir

0

branş seçiminde kesinlikle psikoloji seçerdim. öyle ki, psikoloji bizi biz yapan her şeyi anlamaya ve yaptığımız hareketlerin nedenlerini belirlemekte oldukça yararlı ve gereklidir.

0

beyin cerahi tabijide deli para var massi gzl vb

0

psikiyatri alanını ilk olarak isterdim sanırım. bu alana talepler göz önüne alınca her geçen gün artmakta olduğunu görüyoruz. ikinci tercihim ise çocuk doktorluğu olabilirdi. sebebi çocukları çok sevmem ve onların dilinden anlıyor olmam. yine günümüz dikkate alınırsa estetikte seçme ihtimalim vardı. en kazançlı branşlardan bir tanesi ve eğer başarılıysanız karşınızdaki insanların ne kadar mutlu olduklarını görmeniz seçimin nedeni olabilirdi. ayrıca biraz daha rahat oldugunu düşünüyorum çünkü hastalar hasta olmaktan çok kendi istekleri için sağlıklı şekilde gelip kendilerini ifade edebiliyorlar.

0

çocuk doktoru olmayı tercih ederdim. küçüklerin mutlu olması, onların sağlığına kavuşması için elimden geleni yapmak ve onlarla ilgilenmek tercihim olurdu.

0

diş doktoru olmayı isterdim ve ilk başta kemdi dişlerimi tedavi ettirirdim.

0

doktor olsaydım dermatoloji bölümünde çalışmak isterdim. cilt sorunlarım olduğu için cildiye benim için doğru bir seçim olurdu.

0

benimki çocuk doktoru olmaktı ama olmadı hayirlisi

0

branşım estetik olurdu. kusurunu yok etmek ve güzelleşmek isteyenlere yardımcı olurdum.

0

kulak burun boğazı seçerdim çünkü sonuçta büyük operasyonlar içermez. riski daha az .

0

doktor olsaydım kesinlikle beyin cerrahisi olurdum benimle ilgilenmeyi çok isterdim onun dışında kalpte çok ilgimi çekiyor kalp doktoru da olabilirdim doktor olmak bence belli başlı bütün branşlarda ilgimi çekiyor kadın doğum olmakta isterdim sadece sevmediğim diş doktorlarıdır sanırım bunun en iyi açıklaması da diş doktorlarından acayip bir şekilde korkmamdır şu yaşıma kadar toplasan en fazla iki kere gitmişimdir kesinlikle çok çok çok fazla korkuyorum ve asla dişle ilgilenemezdim herhalde

0

psikiyatri alanında olurdu.sanırım şimdiki zamanda en çok bu branşa ihtiyaç var.

0

cerrahisi olan bi alan seçerdim kesinlikle