0

medipol başakşehir futbol takımı geçmişten günümüze kadar özellikle son beş yılda hep belli bir istikrar yakalamıştır.teknik direktörleri abdullah avcı yönetiminde çıktıkları maçların çoğunda rakiplerini adeta özellikle de üç büyüklere karşı üstünlük sağlamış olup bu başarılarının bir tesadüf olmadığını veya herhangi bir dış destek ile bu durumda olmadıklarını rahatlıkla söyleyebiliriz.istikrarlı kadrosuyla .iyi futboluyla ,kadrosunda bulundurduğu önemli isimleri ile bu duruma gelmişlerdir.abdullah avcı yönetimindeki medipol başakşehir futbol takımı özellikle bu sezon en çok hakem hatasına uğrayan takımlardan birisi olduğunu düşünüyorum.son galatasaray maçında medipol başakşehir futbol takımının kalecisi mert günok'un rodriguez'e yapmış olduğu hareket penaltı ile yakından uzaktan alakası olmamasına rağmen maçın hakemi penaltı kararı vermiştir.başakşehirin üç puan almasına engel olmuştur.dünkü alanya maçında da edin visca'nın yerde kaldığı pozisyonda hakem vara bile gitmeden bariz penaltıyı atlamış oldu ve başakşehir futbol takımının üç puan alması engellenmiş oldu.bütün bunları gören birisi olarak başakşehir futbol takımının kollandığını düşünmek saçma olur sanırım

0

istanbul başakşehir takımı kendi emeği ile burada olduğunu görebiliriz. tabii ki sponsor olarak ben maddi konuda büyük destek geldiğini düşünüyorum. fakat takım içerisindeki oyuncuların ve teknik adamın birbiriyle anlaşması oldukça önemli olduğunu düşünüyorum bir takımın başarılı olabilmesi için. bu yüzden istanbul başakşehir takımını bu sene çok kuvvetli bir şekilde önümüze çıktığını ve çok iyi işler yapacaklarını görüyoruz. inşallah ligin ikinci yarısı daha zevkli bir turkcell süper ligi ve istanbul başakşehir takımı görürüz.

0

başakşehir takımı gerçekten çok tecrübeli ve kaliteli oyunculara sahip bir takımdır. çoğunlukla kendi emeğiyle bu başarıyı sağladıklarını söylememiz mümkündür. ancak baktığımız zaman devlette başakşehir takımına çok yardımcı oluyor diyebiliriz.

0

şuan geldiği nokta büyük bir başarıdır bence akbil kelimesini hak etmiyorlar sahada çok kaliteli oyunculara sahiptir