0

galatasaray kulübü oldukça sezona çok iyi başlamıştır. ama fenerbahçe derbisinden sonra takım içerisinde oldukça çok sıkıntı yaşamışlardır ve bazı oyuncular sakatlanmaya başlamıştır. bu yüzden galatasaray takımının bir an önce toparlanması gerekiyor eğer bu şekilde devam eder çok kötü sonuçlar ortaya çıkabilir. özellikle ilk yarı dönem içerisinde oldukça başarılı transferler yapması gerekiyor. bakıldığında en çok ihtiyacı olan bölge forvet mevkisi olduğunu düşünüyorum. çünkü oradaki oyuncular pek fazla iş yapamıyor ve oradaki oyuncular gol yollarında büyük sıkıntılar yaşadığı için galatasaray oldukça puan kaybetti. bir an önce ellerinden çıkarması gerekiyor galatasaray takımının bu oyuncuları göndermesi gerek. fatih hoca'nın kafasına belli bir plan var diye düşünüyorum şu anda. alınacak oyuncular ve gidecek oyuncuları tamamen kafasında belirleyen fatih hoca ikinci yarıya bomba gibi bir giriş yapacaktır. galatasaray'ın şu anda üç kulvarda devam etmesi aslında oyuncularının ne kadar yorulduğu anlamına da geliyor. galatasaray maçlarında izleyici ve seyirci bakımından oldukça dikkat çeken yönleri var. galatasaray takımı evindeki maçlarda kolay kolay puan kaybetmeyen takım o görünümünde. ligin ikinci yarısında da büyük ihtimalle evindeki maçlarda büyük üstünlük sağlayacak ve kolay kolay kaybedeceğini yine zannetmiyorum. bu sene üst sıralarda bitirmesini umut ediyorum galatasaray kulübünün.

0

galatasaray futbol takımına bakacak olursak, 1905 yılında ülkemizde istanbul'da kurulan bir futbol takımıdır. gerçekten ülkemize büyük başarılar getirmiş bir takımdır baktığımız zaman 2000 senesinde ülkemize uefa avrupa ligi şampiyonluğu ve uefa avrupa süper kupasını getirmiş bir takım olarak gerçekten çok başarılı olduğunu söylememiz mümkündür. öte yandan lige bakacak olursak eğer galatasaray 21 şampiyonluk da şu an 4 yıldızı bulunan ilk takımdır. bana göre gerçekten galatasaray futbol takımı çok başarılı bir takımdır. ancak bu seneye bakacak olursak eğer,
gerçekten bu sene istenilen performansı ortaya koyamayan galatasaray takımı bana göre tek eksiği forvettir diye düşünüyorum. bu takıma bir forvet oyuncusu alınırsa ve bu forvet oyuncusu çok kaliteli bir oyuncu olursa eğer ben galatasaray'ın bu sene de şampiyonluğa oynayacak bir takım olduğunu düşünüyorum. ancak ara transfer döneminde transfer yapılmazsa bu kadroyla galatasaray gerçekten şampiyon değil kümeye düşmeye oynayacağını düşünüyorum. şu an çok kötü giden galatasaray bana göre son hafta oynanacak maçta yine puan kaybı yaşayacaktır. ancak ara transfer döneminde dediğim gibi bir forvet transferi alınırsa eğer, bu takım düzelecek ve şampiyonluğa oynayacak bir takım haline gelecektir.

0

büyük umutlarla sezona başlamış bir takımdır. ancak umduğunu elde edememiştir. bu aralar sıkıntılı bir dönemden geçmektedir. sakat bir çok futbolcu vardır. bu durum karşısında yenilgiler ve puan kayıpları da ardından gelmiştir. özellikle de bu var sistemiyle beraber çok hakkı yenmiştir. umarım tez vakitte kendini toplar ve o eski güzelim galatasaray maçlarını keyifli bir şekilde izlemeye devam ederiz.

0

1905 yılında kurulmuş köklü bir kulüptür.ve tarihi de bir çok başarılarla doludur.türkiye cumhuriyeti devleti'ni avrupa'da en çok temsil etmiş olan bir kulüptür.avrupa'dan ülkemize uefa ve süper kupayı kazandırarak tarih yazmış tek kulüptür.oyuncaları hakkında geçmişten bugüne değinecek olursak eğer,bir çok değişiklikler yer almaktadır.taçsız kral metin oktay,kaleci simovich ve taferel,gökben özdenak eski zamanlarda yer almış oyunculardır.90'lı yıllardan bu tarafa tanju çolak gol kralı olarak bilinmektedir.hakan şükür de en bilinen ve en dayanıklı santraforudur.umut bulut da önemli kademelerde yer almıştır.ümit karan da golcüler arasında yer almıştır.bülent korkmaz,hakan ünsal ve ergün pembe bilinen defans oyuncuları arasında yer almıştır.orta saha da tugay kerimoğlu,okan buruk,suat kaya ve emre belezoğlu yer almıştır.sol ve sağ açık hücum oyuncularında ise hasan şaş ve arif erdem yer almıştır.ve daha pek çok ünlü futbolcu bu kulüpte yer almıştır.günümüze gelecek olursak eskilere nazaran parlak bir dönem söz konusu değildir.nedeni ise hakem hataları,oyuncu seçimleri hatta ekonomik durum bile etkilidir.oyunculara gelecek olursak;ilk 11 de,kaleci muslera,defansta ise serdar aziz,ozan kabak,ömer bayram,nagatomo yer almaktadır.orta alanda;feguli,donk ve belhanda yer almaktadır.sol ve sağ açıkta rudriges ve onyekuru yer almaktadır.eren derdiyok ise forvet oyuncusudur.ve tekrar söylemek gerekirse bu yıl galatasaray için zorlu bir dönem olmasına rağmen sampiyon olma olasılığı güçlü kulüplerden biridir.avrupa'da uefa liginde de devam etmektedir.