0

acı hayat ve ezel dizileri neredeyse birbirine benzer bir seneryo izlemektedir. fakat acı hayat duygusallık olarak aşk yönünden daha yoğun işlenmiş bir konusu vardır. ezel de ise konu biraz daha farklı dır. ezel dizisinde kendini tamamen baştan yaratan bir insanın hayatını ve bu değişiklik sonrasında kendisinin nasıl farklı bir karektere büründüğünü yansıtan bir diziydi. ezel de arkadaşlık dostluk üzerine işlenen konunun yanı sıra acı hayat ta aşk üzerine işlenmiş bir konusu vardır. bundan dolayı ikisi de çok güzel dizileridir konuları bakımından.

0

bana göre ikisi de çok güzel dizilerdi. ikisini' de çok severek izlerdim. ancak ezel dizisi acı hayat dizisinde bir adım öndedir diyebilirim.çünkü ezel dizisinde oynayan oyuncular,acı hayat dizisinde oynayan oyunculardan biraz daha kalitelidir. ve ezel dizisi daha kaliteli bir yapım şirketi olan ay yapım şirketi tarafından yapıldığı için daha çok reyting kırılmıştır.

0

ezel dizisi en güzel diziler arasında her zaman ilk üç de yerini alabilir. ezel dizisi acı hayat dizisinden daha güzeldir.

0

acı hayat ozamanlarki dizilerde duygu vardı ve acı hayatı daha çok sevmiştim. herkesin bildiği şu söz belki etkili olmuştur bunda;ben senin için ölmeyi değil yaşamayı göze aldım.