0

yapmışsınızdır sanırım bu soruyu sorduğunuz günden beri diye düşünüyorum.
başarılar dilerim.

0

bende bir türlü 25 tl yapamadım. yapmak için o kadar uğraşıyorum ama... bakalım çok yaklaştım 25 tl ye... kısa zamanda yapar ve ödememi çekerim

1

dün başlayan iki kat kazanç sayesinde belki siz de ilk 25 liranızı alırsınız ve ikincisini de hemen biriktirebilirsiniz. sitede biraz daha aktif olmaya çalışıp uzun ve özgün cevaplar vererek cevaplardan elde edeceğiniz iki kat kazançla ödeme eşiğine gelebilirsiniz kısa sürede.
alışkanlık haline getirdiğinizde her gün buraya uğramadan edemiyorsunuz zaten. bu ara biraz paraya ihtiyacım olduğu için 25 lira olduğunda ödeme talep ediyorum ben de. dördüncü talebimi aldım darısı sizin başınıza.

0

cekim yapan birsürü insan var sende kazanmak icin soru sorarken uzun sorular mantıklı sorular sor veya yanıt verirken düşün uzun cevaplar yazmaya caba göster her iş icin caba göstermek şart yani cevabı verirken ne kadar uzun düşnürsen kazanırsın ayrıca 2 dk girip 10 dk girmemezlik yapma mesela günlük 24 saatin 1 saatini ayır buraya 1 dakika da 2 cevap versen mantıklı ve uzun cevaplar 1 saat icinde emin ol cok güzel kazanc elde edersin 60 dakika da ama zamanın varsa gir zamanını harca burda hem hoş sorular var hem cevaplarken sıkılmıyorsun hemde tarih ve benzeri şeyleri ögreniyosun en basiti 2 saat 3 saat ayırsan buraya cok güzel paralar kazanabilirsin bakalım bende yeni geldim deniycez bol kazanclar

0

bende 25 tl icin cabaliyorum henuz olamadim bende

0

vallah o kadar hoş sorular var ki hepsine cevaplamaktan 23 küsur oldu şuan da ona çabalıyorum 25 olsun diye muhtemelen 23.50 tl olmuştur

0

yok üzülmeyin yalnız değilsiniz ben de yapamadım daha 25 lirayı.keyif alarak yazıyorum ben genelde fazla kasmıyorum yani.uzun cevap yazınca çok kazanılıyormuş ama düşündürücü bir durum bu.cevaplarin uzun değil nitelikli olması daha önemli bir konu.ben buna dikkat ederek yazıyorum cevaplarımı.hem belki birileri okur bir fayda görür yazdıklarımızdan ama çok uzun yazarsak okumayabilir insanlar diye düşünüyorum.gözleri korkar bu kadar uzun ne yazılmış diye.ben ücretlerin biraz artması gerektiğini düşünüyorum.bunu sorumani ekibine bir mesaj olarak yazıyorum.bir de seviye atlama nasıl oluyor acaba daha tam bilmiyorum bilenler yazarsa mutlu olurum.teşekkürler.

0

bende yapamadım daha yirmibeş lirayi ama bizimkiler ikinciyi alacaklar.

0

bende yapamadım henüz yalnız değilsin dostum

0

bu aslında benim için itici güç oluyor.modern popüler bir platform olan sözlükler gibi buraya yazıp insanlarla görüşlerimizi paylaşıyoruz hem de bir idea olan bir kez bile olsun o 25 tl ye ulaşıp çekince bana etkisinin hayali ile ittirici güç olduğunun kanısındayım.

0

bende yeni başladım. bakalım neler olacak.

0

öyle aman iki soru cevaplayayım çıkayım derseniz 25 tl ye ulaşmanız zor olur. :) cevap yazdığınız sorulara da biraz uzun yazmak için uğraşın :)

0

yeni basladiysan oyle gelebilir. ben bir kere yaptim cektim bile hatta.. uzun cevaplar ver cok kazanmak istiyorsan.