0

önce karbonatla diş fırçalamanın dişi beyazlattığını duymuştum ama karbonat dediğimiz madde mermeri bile çözebiliyor dişi de çok inceltir ve kırılmasını sağlar o yüzden bana mantıklı gelmedi. üstelik yanlışlıkla yutarsak da mideye zarar verir o yüzden sırf diş beyazlatmak için bunu yapmak mantıklı değil. sonra limonu duydum ama o da asit olduğu için yine dişe zarar verir diye düşünüyorum. en iyisi dişi düzenli fırçalamak ve beyazlatmak istiyorsanız doktora gidip mavi ışık vurdurarak beyazlatmak

1

diş hekimim bu bahsettiğiniz doğal yolların dişleri çize-bileceğini ve minesine zarar verebileceğini söylemişti. öncelikle sağlıklı diş için sağlıklı diş eti. diş etleriniz için ağzınızı tuzlu suyla gargara yapabilirsiniz. daha sonrasında paradontax da diş etleri için güzel bir macun. beyazlatmak içinse ben sensodyne kullandım uzun süre. ama favorim oriflame diş macunu. bir de beyazlatmak için çok uğraşmayın, çünkü her dişin kendine has bir rengi olduğunu da söylemişti diş hekimim.
sağlıklı gülüşler :)

0

dişlerini beyazlatmak istiyorsan karbonat kullanacaksın. gerçekten faydasını görürsün yani ben de genellikle dişlerim o şekil beyazlatiyorum ama dikkat et damaklarına falan değdirme ve çilekle sürebilirsin. çilek de çok iyi geliyor gerçi benim sigara içmeme rağmen gene de benim dişlerim beyaz hiç sararmıyor normalde sigara içen insanın dişleri sarılır.. ama ben de öyle bir şey yok. yani ama dediklerimi yaparsan iyi sonuç elde edersin.

0

dişi beyazlatmak için bence yapılması gereken en baş sebeb küçüklükten bu yana dişlerini düzenli bir şekilde fırçalamak gerkeir aksi takdirde dişcilerde belirli bir ücret karşısında beyazlatırlar.

0

karbonat limon yumurtanın akı bunları karıştır ve haftada iki kere uygula