0

ben hic soru sormadim ama imla kurallarina gore sorular uretmen 've yazman gerekiyor.

1

sorumani'den uyarı aldıysan sana tavsiyem fazla soru sorma ve kaliteli soru sormaniz tercih ederim. biz yazarlar yemek ve şehirler sorusuna karşıyız arka arkaya öyle soru sorma mesela hani gerçekten bu sefer çok sıkıcı oluyor. olmadı soru araştır ve güzel ,kaliteli soru sor.

0

sık sık sorularında yazım ve imla hataları görüyorum bir de bir sorudan birkaç soru üretme olayı da var sende.

0

peş peşe bu nedir şu nedir bile artık uyarı konusu olabiliyor. örnek vermem gerekirse "adana ilinin plakasından başlayıp zonguldak ilinin plakasıyla bitirme" soruları... peşi sıra soru olmayacak. sonra sorduğun sorularda imla hatası, eksik harf varsa ondan uyarı alırsın.. adamlar boşuna koymamış soru sorarken uyarıyı "sorunu kontrol ettin mi?" evet hayır seçeneği var yani.. bunlara dikkat edilmediğinde uyarı alınır...

0

tamam teşekkür ederim söylediğiniz için saolun

1

sorularında eksik harfler, kelimeler var soruyu sormadan son bir kez bakabilirsin mesela. yazım kurallarına dikkat etmelisin biraz.
cevaplara ağırlık ver biraz o arada genel olarak sitede nasıl sorular sorulduğunu da görmüş olursun. soru sorarken aşağida çikan uyarılarıda dikkatli bir şekilde okumanı tavsiye ederim.