1

kanka ben sorunu göremedim. yani gördüğüm zaman cevap veriyorum. eğer kolay bir soruya cevaplarımız ,zorda araştırmak istemiyorum. banlanan arkadaşlarım vardı. onlar araştırıp yazdıkları için kopya içerik olduğu söylendi. ben banlanmak istemiyorum ondan dolayı kolay sorular cevaplıyorum. yani o kadar kolay değil en azından bildiğim şeylerden dolayı kolay soru diyorum.

0

iyi de kimiz soeusu arastirma sorusu bile degil. turk ickisi olan kimiz hakkinda ne bilyorsunuz demisim. ona bile crvap verilmiyir. 2 crvap var o soruda. ikisi de bana ait... sonra da insanlar neden kendi sorusuna crvap veriyor.

1

merhaba, ben sorunuzu bahsettiğiniz soruyu görmedim bile. ancak kişisel olarak profilinizden girip görebilirim. belki sırayla sistem çıkarıyordur soruları karşımıza.

0

baskan biraz sakin ol,ne bu tavir ne bu ofke..:)
sorunu gormedim maalesef gorseydim cevap verirdim.

0

çünkü insanlar en kısa sürede yazabilecekleri kolay sorulari cevaplamaya çalışıyorlar ve araştırma sorularına kimse yonelmiyor.

1

kardeşim öncelikli olarak hakkını helâl et.elimden geldiğince sorulara cevap veremeye çalışıyorum kardesim. kusura bakma eğer yanıtsız bırakmışsak sorularını daha dikkatli olucaz bu konuda için rahat olsun.:)