0

baba vanga, bulgar kökenli bir kahindir. asıl adı vangelia pandea dimitirova olan baba vanga, 1911 yılında dünyaya gelmiştir. bugünkü makedonya cumhuriyetine ait topraklarda prematüre bir bebek olarak dünyaya gelmiştir. sağlık problemleri yaşamış, hayatını kaybetme riskiyle karşılaşmıştır. dirençli çıkmış ve hayatta kalmıştır. genç yaşta iken bir kasırga nedeniyle gözlerine dolan kumlardan dolayı gözlerini kaybetmiştir.

her insanda olmayan paranormal yeteneklerinin olduğu düşünülmektedir. dolayısıyla gelecekten ya da bilinmeyenden haber verdiğine inanan insan sayısı çoktur. ilk olarak 2. dünya savaşında bu yeteneği ilgi çekmiştir. pek çok insan vanga'yı ziyaret ederek savaştaki yakınlarının hayatta olup olmadığını öğrenmeye çalışmıştır. her yılbaşı yaklaştığında gelecek yıl için ortaya attığı kehanetleri tüm dünyada ilgiyle takip edilmektedir.

2019 yılı için çin'in dünyadaki en büyük süper güç haline geleceğini söylemektedir. amerika birleşik devletleri başkanı trump'ın beyin travmasına ve sağırlığa yol açacak bir hastalık yaşayacağı, putin'in suikast girişimine uğrayacağı, avrupa devletlerinin ekonomik kriz içine düşeceği, asya kıtasında büyük bir doğal felaket olacağı da 2019 yılına ait öngörüleri içinde bulunuyor.

baba vanga, daha önce 11 eylül saldırılarının olacağını, 2. dünya savaşının nasıl ve ne zaman biteceğini, gandi'nin ölümünü ve dünyaca bilinen bir çok olayı önceden öngördüğü için sözleri dikkat çekiyor.

0

bulgar asıllı kahin kadındır. görme engellidir. bir çok kehaneti doğru çıkmıştır.