0

tabiki alınır ve çok kırılırım. bana söylemesi gerektiğini düşünürüm eğer oda kırıldıysa bunu bana hiçbir şey söylemeden yapıyorsa ortadan kaybolursa biranda bana hiç değer vermediğini düşünürüm ve bu beni rahatsız eder konuşmamak istemiyorsa ile konuşmak istemediğini söylemesi de kırıldığını belşrtmeside yeterli olur ama karşındaki insanı kaile almıyormuş gibi davranırsa bir anda ortadan kaybolursa bu beni çok rahatsız eder çok kırılırım ve aynı şekilde yakşaşırım kendisine. insanlar iletişim kurarak birbirini anlayabilir ancak öyle susarak kğserek kaybolarak anlayamazsın karşındaki insanın ne düşündüğünü ne hissettiğini veya neye kırıldığını bundan dolayı da seni insan yerine koyup seninle konuşmasını sana bir açıklama yapmasını beklersin doğal olarak hiçbir şey söylemeden çekip giderse alınır ve kırılırsın. bende alınır ve kırılırdım böyle birşey yaşamamış olsaydım

1

bilen söylesin bizde öğrenelim. böyle ergen ve açıklaması olmayan durumlarla karşı karşıya kalmak çok zor. yapacak fazla bir şeyde yok. ulaşmaya çalışırsınız, bir tur kafayı yersiniz, neden diye sorgularsınız sonra geçer.

iyi haber;
kötü olan hiç bir şey kalıcı değildir ve sonsuza dek sürmez.
kötü haber;
iyi olan hiç bir şey de kalıcı değildir ve sonsuza dek sürmez.

-1

diğer sevgilime yazarım. çok takılmamak lazım

0

ben onu bulmak için her şey yaparım. ve onu bulunduğu yeri illa bulurum ben sonunda ölüm olsa bile bulurum.

0

aramam sormam bir daha, giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir..

0

muhtemelen başkasıyla birliktedir başka açıklaması olamaz başına birsey gelse kara haber tez duyulurdu. o yüzden peşine düşmemek lazım yani böyle söylüyorum çünkü ben bu durumu geçmişte yaşadım. tahmin ettiğim gibi başkasıyla gitmiş.